Samsung Galaxy SII ve Android 4.0 ICS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SII ve Android 4.0 ICS
Arkadaşlar Daha Önceki Konumda 2 Telefon Arasında Kalmıştım biri samsung galaxy s2 biride sony xperia arc s ti ve bu cihazlar arasında bir karşılaştırma konusu açmıştım karşılaştırma sonucu sony xperia arc s'i tek çekirdek ve ram'i 512 mb olduğu için elemiştim ve tek bir telefonda ilerliyordum ;

Ta ki Android 4.0 ICS güncellemesi çıkana kadar,Android 4.0 çıktığında galaxy s2 de kasmalar olduğunu ve şarzının normalden daha çabuk bittiğini öğrendim bu konuda bir bilgisi olan varsa yorum yazsın ve eğer düzeltilebiliyorsa nasıl düzeltildiği hakkında da yorum yazsın

birde bir sorum daha olacak bu Galaxy S2 lere Android Romlar sayesinde daha sonra çıkacak android versiyonları yüklenebilir mi ?

klongs

klongs

Üye
custom romlarla ileriki versiyonları yüklersin ics güncellemesinden sonra rom da uyuşmazlık oluşuyor wipe data wipe cache yapınca düzeliyor

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
custom romlarla ileriki versiyonları yüklersin ics güncellemesinden sonra rom da uyuşmazlık oluşuyor wipe data wipe cache yapınca düzeliyor

eskisi kadar seri olabiliyor mu ? custom rom la sadece görsellik gelmiyor değil mi ?

- - - Eklendi - - -

Android Jelibon 5.0 yakında çıkacakmış onu s2 kaldırabilir mi ?

klongs

klongs

Üye
4.1 olacakmış samsung verir heralde daha 2. güncellemede desteği kesmez kesse bile custom rom yüklenir

- - - Eklendi - - -

custom romlar daha stabil oluyor ama stock rom da iyi sadece şarj sorunu var onuda 4.0.4 te düzelteceklermiş

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
eskisi kadar seri olabiliyor mu ? custom rom la sadece görsellik gelmiyor değil mi ?

- - - Eklendi - - -

Android Jelibon 5.0 yakında çıkacakmış onu s2 kaldırabilir mi ?

custom ROM'la sadece görsellik gelmez. Yeni gelecek güncellemeyi de kaldırır.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
gs2 peki android 2.3 gibi hızlı mı ?

klongs

klongs

Üye
2.3 gibi hızlı

- - - Eklendi - - -

zaten yeni partlar 4.0 ile geliyormuş

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
peki galaxy s3 teki özellikler s2 ye yüklenebilir mi ?

klongs

klongs

Üye
s-voice ile flipboardmı

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
s-voice ile flipboardmı

onun gibi mesela göz tanıma felan diyor forumda yeni paylaştığım bir konu var gs3 ün ilk videosunu koydum orada yazan özelliklerden hangileri yapılabilir nfc olmadığını biliyorum o benim zaten bir işime yaramaz bluetooth diye birşey var :D

klongs

klongs

Üye
bir kısmını portladılar gerisi için uğraşıyorlar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
iyi ozaman :D gs3 bir çıksın fiyatlar insin

bu arada sendeki gs2 nin rengi ne ?

- - - Eklendi - - -

siyah ve beyaz arasında kalıyorum beyaz hoşuma gidiyor biraz ama siyah daha karizmatik duruyor gibi

klongs

klongs

Üye
siyah

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
teşke beyazını alsaydım dediğin oldumu hiç yoksa iyiki siyahını almışım mı diyorsun ?

klongs

klongs

Üye
hiç olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...