avcitalip
Üye
Samsung Galaxy SII (I9100 Türkiye Cihazı) Aranıyor,Maximum Fiyat 950 TL
Arkadaşlar diyeceksinizki bir evde 3 Tane galaxy s2 ne işe yarayacak bildiğiniz üzere biri babamın biri benim bu sefer ise babamın bir arkadaşına alacağız yani ben aracıyım kendisi bizde gördü heves etti dün gittik telefoncuya 3 tane s2 vardı birinin içi açılmıştı diğerinin içine su gibi pembe bir madde girmişti bir diğerinin hiçbir sıkıntısı yok gibiydi ve cihazı aldım adama sorun çıkarsa paramızı geri alırız kabul ediyormusun ediyorum dedi neyse cihazda 2.3.3 GB romu yüklüydü ve ekranındaki renkler böyle patlamış gibi duruyordu ben almadan önce adama dediğimde yazılımsaldır sen 4.0.3 ü yükle düzelir dedi bende cihaza 4.0.3 ü yüklemeye çalıştığımda kies cihazı tanımadı ve içime kurt düştü yani tanımasına tanıdı ama bu cihaz kies ile güncellenemez gibi birşey dedi bizde gidip geri verdik zonguldakta başka s2 de yoktu ve gittigidiyor'a baktım orada 1-2 ilan dikkatimi çekti birisi açık arttırmalıydı onlardan cevap bekliyorum ama eğer forumda s2 sini satmak isteyen varsa ilanı koyduğu zaman cihazı alacağız !
gittigidiyor'u niye tercih ediyorum ?
1-sıfır risk
cihazın parasını ben gittigidiyor'a veririm
siz cihazı bana kargolar sınız
cihaz ertesi gün %90 elimde olur (en geç 3 gün içerisinde)
ben cihazı test eder ve ürünü onaylarım
ertesi gün para gittigidiyor'un hesabından size aktarılır
sonra paranızla ne yaparsanız yaparsınız
elden almaya karşıyım belki ben parayı gönderdiğim halde para bana gelmedi diyeceksiniz veya parayı gönderdiğimde cihazı bana göndermiyeceksiniz bunun gibi riskli bir biçimde almak istemiyorum
yanlış anlamayın kimseyi suçlamıyorum kimin art niyetli olduğunu kimse bilemez sonuçta değil mi ? en güzeli gittigidiyor üzerinden satmak ve almak sahibinden.com'un işleme şeklini bilmiyorum satış gittigidiyor üzerinden olmak zorundadır gittigidiyor haricinde sadece zonguldak'tan olmak üzere elden alım olur para nakittir !
ŞARTLAR
-Sorunsuz ve Temiz olmak zorunda
-kutu içeriği tam ve yurtiçi cihazı olmak zorunda
-gittigidiyor üzerinden alınmak zorunda
-ilanda belirtilen kusurların haricinde her hangi bir kusur bulunduğunda cihazı iade edebilme garantisi
eğer bu şartlarıda kabul ediyorsanız Tekliflerinizi yorum veya PM olarak bekliyorum !
gittigidiyor'u niye tercih ediyorum ?
1-sıfır risk
cihazın parasını ben gittigidiyor'a veririm
siz cihazı bana kargolar sınız
cihaz ertesi gün %90 elimde olur (en geç 3 gün içerisinde)
ben cihazı test eder ve ürünü onaylarım
ertesi gün para gittigidiyor'un hesabından size aktarılır
sonra paranızla ne yaparsanız yaparsınız

elden almaya karşıyım belki ben parayı gönderdiğim halde para bana gelmedi diyeceksiniz veya parayı gönderdiğimde cihazı bana göndermiyeceksiniz bunun gibi riskli bir biçimde almak istemiyorum
yanlış anlamayın kimseyi suçlamıyorum kimin art niyetli olduğunu kimse bilemez sonuçta değil mi ? en güzeli gittigidiyor üzerinden satmak ve almak sahibinden.com'un işleme şeklini bilmiyorum satış gittigidiyor üzerinden olmak zorundadır gittigidiyor haricinde sadece zonguldak'tan olmak üzere elden alım olur para nakittir !ŞARTLAR
-Sorunsuz ve Temiz olmak zorunda
-kutu içeriği tam ve yurtiçi cihazı olmak zorunda
-gittigidiyor üzerinden alınmak zorunda
-ilanda belirtilen kusurların haricinde her hangi bir kusur bulunduğunda cihazı iade edebilme garantisi
eğer bu şartlarıda kabul ediyorsanız Tekliflerinizi yorum veya PM olarak bekliyorum !