Samsung Galaxy SII Aranıyor Takas Mevcut Farkı Konuşulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SII Aranıyor Takas Mevcut Farkı Konuşulur
Elimde Nokia E7-00 var temizdir orjinaldir kutusu mevcut 21 Ay garantisi vardır, Samsung Galaxy SII almayı düşünüyorum satmayı düşünen olursa direk takas imkanım var elimde kalan 100TL var Nokia E7-00+100TL= samsunga galaxy SII şeklinde düşünüyorum...

turker10

Üye
moral bozmak gibi olmasın ama o fiyata çok zor bulursun tabi alacağın s2 sorunlu değilse ....!!!!

Konu Sahibi
sora sora bağdat bulunuyorsa bende araya ara SII'yi bulurm

hotlock

Üye
hocam s2 bulunurda kimse androidden symbian a geçmez. cihazını satıp nakite çevrmen daha mantklı olur.

geneluye

Üye
bence git doğubanka felan orada de ki telefonumu alın üsüne de para alın bana yeni s2 verin en iyisi tabi gt-i9100 olmasına dikkat et gt-i9100g olmasın

u7110

Üye
Ikisi arasindaki fark ne hocam

Konu Sahibi
doğubank neresi kardeş? / İ9100 orjinal ama İ9100G olan galiba sorunluymuş die duymuştum ben YANILMIYORSAM BÖLE BİŞEYDİ

doğubank neresi kardeş? / İ9100 orjinal ama İ9100G olan galiba sorunluymuş die duymuştum ben YANILMIYORSAM BÖLE BİŞEYDİ

kardeş sana daha önce dediğim gibi o telefondan kurtul ben c6-01'imden kurtuldum mutlu oldum sende benim gibi gs2 hastası olmuşsun belli ama kimse o fiyatlara vermez git cihazını gittigidiyor üzerinden sat üzerinede biraz para ekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...