Samsung Galaxy SII Aranıyor Takas Mevcut Farkı Konuşulur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SII Aranıyor Takas Mevcut Farkı Konuşulur
Elimde Nokia E7-00 var temizdir orjinaldir kutusu mevcut 21 Ay garantisi vardır, Samsung Galaxy SII almayı düşünüyorum satmayı düşünen olursa direk takas imkanım var elimde kalan 100TL var Nokia E7-00+100TL= samsunga galaxy SII şeklinde düşünüyorum...

turker10

turker10

Üye
moral bozmak gibi olmasın ama o fiyata çok zor bulursun tabi alacağın s2 sorunlu değilse ....!!!!

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
sora sora bağdat bulunuyorsa bende araya ara SII'yi bulurm

hotlock

hotlock

Üye
hocam s2 bulunurda kimse androidden symbian a geçmez. cihazını satıp nakite çevrmen daha mantklı olur.

geneluye

geneluye

Üye
bence git doğubanka felan orada de ki telefonumu alın üsüne de para alın bana yeni s2 verin en iyisi tabi gt-i9100 olmasına dikkat et gt-i9100g olmasın

u7110

u7110

Üye
Ikisi arasindaki fark ne hocam

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
doğubank neresi kardeş? / İ9100 orjinal ama İ9100G olan galiba sorunluymuş die duymuştum ben YANILMIYORSAM BÖLE BİŞEYDİ

avcitalip

avcitalip

Üye
doğubank neresi kardeş? / İ9100 orjinal ama İ9100G olan galiba sorunluymuş die duymuştum ben YANILMIYORSAM BÖLE BİŞEYDİ

kardeş sana daha önce dediğim gibi o telefondan kurtul ben c6-01'imden kurtuldum mutlu oldum sende benim gibi gs2 hastası olmuşsun belli ama kimse o fiyatlara vermez git cihazını gittigidiyor üzerinden sat üzerinede biraz para ekle:oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
I9100 ün kırpılmış hali

bazılarında nfc felanda varmış galiba:naughty:sen yinede dikkat et sonunda G olmasın kendiliğinden yanıyor v.s dedikleri versiyonlar işte bunlarmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt