Samsung Galaxy SII Almalı mıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy SII Almalı mıyım?
Samsung Galaxy SII kullanan arkadaşlar, samsung galaxy sII hakkında çok şey duydum yani aşırı derecede ısınması falan ve ben artık Nokia'dan bıktım usandım o dereceye kadar geldim o yüzden samsung'a yöneldim sizce samsung Galaxy sII almalı mıyım?

erdew

erdew

Üye
bence güzel telefon yanlız sII nin 2 modeli var dikkat et bide biraz bekle sIII cıkınca fiyatı dahada düşecektir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
s3 ü bekle ucuzlar o zaman al ya da paran varsa direk s3 e bak

cyber

cyber

Üye
s2 eskidi s3 e bak

badmus

badmus

Üye
bu yaz s2 alacam. bence alMALISIN.

franzliszt

franzliszt

Üye
beyaz s2 lerin ekranları daha parlak benden tavsiye :)

avcitalip

avcitalip

Üye
s2 neden eskisin ki? 4 çekirdek yerine 2 çekirdek var çift çekirdek neyinize yetmiyor gta4 mü oynayacaksınız :D

gs3 çıkınca bekle benim gibi 1-2 ay sonra s2 al fiyatı iyice düşecektir...

---------- Eklendi @ 09:10:12 ---------- Yazıldı @ 09:07:01 ----------

beyaz s2 lerin ekranları daha parlak benden tavsiye :)

Samsung Galaxy SII'im Iphone 4S'mi Sence Hangisi Daha Performanslı ?

Ve Arkadaşım Samsung Galaxy SII Alırken Dikkat Et Model Numarası Samsung i9100 model kodlu olanı al i9100G v.s. Varmış Onlar Biraz Daha Farklıymış Ama Telefoncular Bile Karıştırıyorlarmış Çünkü İkiside Galaxy SII diye geçiyorlarmış ve dışarıdan ayırt etmek imkansızmış !

---------- Eklendi @ 10:26:53 ---------- Yazıldı @ 09:10:12 ----------

http://www.maxicep.com/karsilastirm...agim-su-iki-cihaz-arasinda-kaldim-646387.html

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
KayraBey

KayraBey

Üye
Dün arkadaşın %64 şarjı vardı.Telefonu çekmeceye koydu.Bir süre sonra bir baktık telefon cayır cayır yanıyor.Pil %12 olmuş.Hemen telefonu kapattı.15 dakika sonra açtı ve batayar %1 kalmış.ICS yükledikten sonra eskisine göre sistemin ağırlaştığını ve ısındığı söylüyor.

oguzaydin

Üye
galaxy s2 ne kadar ucuzlar ki?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bi 150 200 geriler bence :hmmm

franzliszt

franzliszt

Üye
s2 neden eskisin ki? 4 çekirdek yerine 2 çekirdek var çift çekirdek neyinize yetmiyor gta4 mü oynayacaksınız :D

gs3 çıkınca bekle benim gibi 1-2 ay sonra s2 al fiyatı iyice düşecektir...

---------- Eklendi @ 09:10:12 ---------- Yazıldı @ 09:07:01 ----------

Samsung Galaxy SII'im Iphone 4S'mi Sence Hangisi Daha Performanslı ?

Ve Arkadaşım Samsung Galaxy SII Alırken Dikkat Et Model Numarası Samsung i9100 model kodlu olanı al i9100G v.s. Varmış Onlar Biraz Daha Farklıymış Ama Telefoncular Bile Karıştırıyorlarmış Çünkü İkiside Galaxy SII diye geçiyorlarmış ve dışarıdan ayırt etmek imkansızmış !

---------- Eklendi @ 10:26:53 ---------- Yazıldı @ 09:10:12 ----------

http://www.maxicep.com/karsilastirm...agim-su-iki-cihaz-arasinda-kaldim-646387.html
kesinlikle iphone4s çok daha performanslı birkere inanılmaz bir gpu var sgx543 ve ios ile kullanılıyor bu donanım şuan samsung galaxys2 yi zaten bencmarkda sollamış durumda iphone4s ama s3 den yüksek skor verirmi bilemem.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kesinlikle iphone4s çok daha performanslı birkere inanılmaz bir gpu var sgx543 ve ios ile kullanılıyor bu donanım şuan samsung galaxys2 yi zaten bencmarkda sollamış durumda iphone4s ama s3 den yüksek skor verirmi bilemem.

Ben s3 un surekli kullanimda ayni performansi devam ettirebilecegine inanmiyorum. Islemciler isi arttikca performansi dusen donanimlardir. Dolayisiyla plastik kasa islemci isisini disari atmadikca islemcinin isisini belli bir duzeyde tutamaz. Bu yuzden testler de net bir bilgi vermeyebilir onemli olan bir saatlik bir film veya yarim saatlik bir oyundan sonra bir test yapilip karsilastirilmasidir bence.

badmus

badmus

Üye
Dün arkadaşın %64 şarjı vardı.Telefonu çekmeceye koydu.Bir süre sonra bir baktık telefon cayır cayır yanıyor.Pil %12 olmuş.Hemen telefonu kapattı.15 dakika sonra açtı ve batayar %1 kalmış.ICS yükledikten sonra eskisine göre sistemin ağırlaştığını ve ısındığı söylüyor.

ben alinca ics ye guncellemeyi dusunmuyorum.
benim iki kuzendede s2 var. biri guncelleme yapmisti icsye. digeri yapmamisti. bende guncelleme icin bana ver dedim. guncellemeden once kullandim biraz. sonra guncelledim ve kullandim. guncelleyince batarya omrunde dusus oldu. tavsiye etmiyorum ics yi.

franzliszt

franzliszt

Üye

Ben s3 un surekli kullanimda ayni performansi devam ettirebilecegine inanmiyorum. Islemciler isi arttikca performansi dusen donanimlardir. Dolayisiyla plastik kasa islemci isisini disari atmadikca islemcinin isisini belli bir duzeyde tutamaz. Bu yuzden testler de net bir bilgi vermeyebilir onemli olan bir saatlik bir film veya yarim saatlik bir oyundan sonra bir test yapilip karsilastirilmasidir bence.
ben açıkçası gözlemimi söylim benim gözümde ios ve windows bence programları ve oyunları harıl harıl işleyen sistemler özellikle ios kendini bu konuda çok iyi kanıtladı halen 3gs modeli oyunları vs vs sistem çok iyi, bunun dışında windows u inceleme fırsatım oldu lumia800 üstünde gerçekten aynı akıcılık ve hızı gördümki anladım ios tarzı ilerleme kaydedicek ama android farklı sanki gereksinimden daha fazla cpu ve gpu donanımına ihtiyaç duyuyor bununla birlikte her modelde kendini farklı gösteriyor performans açısından (tabiki değişik donanımlar ) . yani donanımla ayakta kalabilen bir sistem.

-s3 de iyi bir cihaz ama benim tarzım değil ben apple manyağı değilim ama s3 de almam neden ? çünkü oyun program bulmak zor oluyor ios da herşey mevcut anında çıkıyor herşey donanım güzel hız güzel tasarımlar estetik kamera çok başarılı internet çok başarılı hayli hayli beni kendinde tutuyor , bakalım bu sene sonunda iphone5 i görelim ona göre yorumlarız

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aynen hakan bende su anda iphone 3gs kullaniyorum. Ve gercekten internet hizi disinda basarili bir cihaz sadece nadiren de olsa kasma ve takilmalar yasiyorum ama oda jailbreak ten olsa gerek.

Elektr0

Elektr0

Üye
gençlik iphone 4 varken samsung galaxy S2 çıktı ve herkez bu iki telefonu karşılaştırdı iphone 4 vs sgs2 --- şimdi de durum aynı iphone 4s varken sgs3 çıktı şimdide iphone 4s vs sgs3 karşılaştırması olacak ve bu böle dewam edecek ....: ?

avcitalip

avcitalip

Üye
harbi ya 1.200 TL gs2 ye para verecez 1 yıl sonra telefon 600-700 TL olacak iphone almak daha mantıklı gibi duruyor ama ekranı biraz ufak gibi ve dışıda sağlam değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt