Samsung Galaxy S9 ve S9+'ın İlk Görseli Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S9 ve S9+'ın İlk Görseli Sızdırıldı
Samsung Galaxy S9 e Galaxy S9+'ın tasarımını gösteren ilk görüntüler ortaya çıktı. Galaxy S9'da 3.5mm kulaklık girişi olmayacak.



2017 yılının neredeyse sona erdi ve üst seviyede dikkat çekici tüm akıllı telefon modelleri gün yüzüne çıktı. Bu nedenle önümüzdeki yılın akıllı telefon modelleri hakkında da söylentilerin çıkmaya başladığı bu günlerde, gözler Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC 2018) tanıtılması muhtemel akıllı telefonlara çevrilmiş durumda. Her zaman olduğu gibi Samsung ve LG başta olmak üzere MWC 2018'de büyük üreticilerin 2018 model cihazlarını tanıtmasını bekliyoruz.

Galaxy S9 son günlerde sızıntılarla karşımıza çıkmaya başladı bile. Samsung, Galaxy S9'un tasarımını değiştirecek mi, kamera ünitesinin yanındaki parmak izi tarayıcının garip konumunu değiştirecek mi veya 3.5mm kulaklık girişi kullanmaya devam edilecek mi gibi sorular, şimdiden cevabını arıyor.



İnternete sızdırılan ve Galaxy S9 ikilisi ine air olduğu iddia edilen yeni görüntüler, Galaxy S9'un tasarımı hakkında önemli ipuçları veriyor.

Çin kaynaklı görüntüler Techdroid adlı sitede yayınlandıktan sonra ra gündeme geldi ve her zamanki gibi büyük ekranlı bir Galaxy S9+ ve standart ekranlı Galaxy S9 modeline işaret ediyor. Zaten Samsung'un amiral gemisi ikilisi akıllı telefon modellerini sunacağı tahmin ediliyordu. Bu nedenle Galaxy S9+'ın varlığı sürpriz olmayacak.

Görüntülerde, bazı özel ayrıntılar da var. Anlaşılan Samsung, 3D algılama teknolojisi içerecek "Daha Güvenli Bir Yüz Tanıma" özelliği üzerine çalışıyor. Bu Samsung'un Apple FaceID özelliğine cevabı olacak. Samsung zaten bir iris tarama özelliğe sahip, buna ek olarak sadece derinlik algılama yeteneği eklemesi gerekecek.



Galaxy S9'un tasarımı Galaxy S8'e oldukça benziyor, ancak üst çerçevenin daha da ince olmasına rağmen alt çerçevenin neredeyse kaybolmuş gibi görünüyor olması dikkat çekiyor.

Galaxy S9 ve Galaxy S9+ Özellikleri:

  • Boyutlar – Galaxy S9: 144.1 x 68.1 x 8.0 mm / Galaxy S9+: 155.2 x 73.4 x 8.1 mm
  • Kamera: 16MP arks kamera / 12MP ön kamera
  • Ekran: Galaxy S9: 5.8 inç / Galaxy S9+: 6.2 inç
  • Güvenlik: Gelişmiş Yüz Tarama Teknolojisi
  • Gövde: IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık
Sızıntıya göre, Samsung ekran camının altına bir parmak izi tarayıcı yerleştirmeye çalışıyor, ancak hala sorunlar yaşadığı iddia ediliyor. Daha önce gelen söylentilere göre ekran altına gizlenmiş parmak izi tarayıcıya Galaxy Note9'de yer verileceği belirtiliyor. Sızdırılan görüntülerde dikkat çeken bir başka ayrıntı ise Galaxy S9 ikilisinin 3.5 mm kulaklık girişine sahip olmayacağı konusu oluyor.

Yine görüntülere göre sırasıyla 5.8 inç ve 6.2 inçlik ekranlara ve 16MP arka kamera ve 12MP ön kameraya sahip olacağı anlaşılan Galaxy S9 144.1 x 68.1 x 8mm boyutlara, Galaxy S9+ ise 155.2 x 73.4 x 8.1 mm boyutlara sahip olacak.
Samsung Galaxy S9 ve S9+'ın İlk Görseli Sızdırıldı
 


Üst Alt