Samsung Galaxy S9, Kılıf Üreticisi Tarafından Tekrar Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S9, Kılıf Üreticisi Tarafından Tekrar Sızdırıldı
Samsung'un amiral gemisi Galaxy S9'un Yeni görüntüleri, aksesuar üreticileri tarafından yeniden sızdırıldı.


Oixaxar ve MobileFun adlı aksesuar üreticileri tarafından, Samsung Galaxy S9 tasarımını gösteren görüntüler sızdırıldıktan sonra, başka bir aksesuar üreticisi olan Ghostek, yakında çıkacak olan Samsung amiral gemisine ait kılıf görüntülerini paylaştı. Ghostek tarafından üretilen kılıflar, dayanıklı yapıları ile dikkat çekiyor.



Görüntüye göre, Galaxy S9 tasarımı, Galaxy S8 ile hemen hemen aynı kalacak ve önemli bir değişiklik olmayacak. Infinity Display 18.5: 9 en-boy oranını koruyacak ancak altta ve üst çerçevelerinin, Galaxy S8'in kıyasla biraz daha ince olacak. Bixby tuşu sol tarafta ses tuşları ile birlikte yer alırken, güç tuşu ise sağ tarafta yer alacak.

Arka taraftaki kamera ünitesi ve parmak izi tarayıcının kombinasyonu, Galaxy A8 ikilisinde de gördüğümüz gibi daha kullanışlı bir görünüme sahip. Ancak, Galaxy S8'de olduğu gibi tamamen düz olmak yerine biraz çıkıntılı olabilir.



Samsung, USB Tip-C bağlantı noktası ve hoparlörün yanında 3.5 mm kulaklık girişine de Galaxy S9'da yer vermeye devam edecek. Ghostek tarafından şimdilik sadece küçük ekranlı Galaxy S9 için görüntüler yayınlanmış olsa da şirketin arka tarafında çift kamera kurulumuna sahip Galaxy S9 + için de üretim yapacağı belirtiliyor.
Samsung Galaxy S9, Kılıf Üreticisi Tarafından Tekrar Sızdırıldı
 
  • Beğen
Tepkiler: PALA.


PALA.

PALA.

Üye
Yeni moda, cep telefonu sektöründe haberi sızdırarak vermek :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi


Üst Alt