Samsung Galaxy S9, İris ve Yüz Tarama Kombinasyonu Kullanabilir!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S9, İris ve Yüz Tarama Kombinasyonu Kullanabilir!
Samsung Galaxy S9'un iris ve yüz tarama özelliklerini birlikte kullanacağı IntelligentScan özelliği ile birlikte geleceği iddia ediliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Güney Kore merkezli üretici Samsung, 25 Şubat tarihinde duyuracağını açıkladığı yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinde yeni bir yüz tanıma teknolojisi olacak IntelligentScan özelliğini kullanıma sunabilir. Güney Koreli şirketin Ayarlar uygulamasında görülen özellik açıklamasında, "düşük veya çok parlak ışıkta dahi daha iyi sonuçlar almak için iris tarayıcı ve yüz tanıma özelliğinin birlikte kullandığı" belirtiliyor.

İşte Samsung'un Galaxy S9 ikilisinde kullanıma sunmaya hazırlandığı yeni IntelligentScan özelliğini gösteren kısa bir video:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samsung'un yeni IntelligentScan özelliği hakkında detaylar şu an için bilinmiyor. Kullanıcı, direk olarak iris tarayıcıya mı bakacak, iris tarayıcıya bakılmalıdır zamanlarda yüz tanıma özelliği mi devreye girecek bilinmiyor. Ancak mantıksal olarak bakıldığında işleyişin bu şekilde olması gerekecek belirtiliyor.

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın resmi tanıtımına tarihine bir aydan kısa bir süre kaldı. 25 Şubat tarihinde MWC 2018 fuarı kapsamında yapılacak tanıtımla birlikte yeni IntelligentScan özelliği hakkındaki detayların da ortaya çıkacağı tahmin ediliyor.
 

Ekli dosyalar

By_Casparov

By_Casparov

Üye
Bunlarla uğraşacaklarına daha telefonlarında çift hoparlör yok ve htc gibi kulaklık kalitesine ve jack çıkışına da önem vermeleri gerekir.
 


Üst Alt