Samsung Galaxy S9 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır ?

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S9 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır ?
Samsung'un eski Android işletim sistemli cihazlarında yer alan home yani ana ekrana dönme butonu birçok farklı işlevde kullanılıyordu. Yıllarca Samsung kullanıcıları tarafından sevilerek kullanılan bu buton bildiğiniz üzere çerçevesiz ekranlı telefonların hayatımızda yaygın hale gelmesiyle yani S8 ve sonrasında hayatımızdan çıkmaya başladı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Günlük hayatta insanların akıllı telefonlarda en çok kullandığı özelliklerden bir tanesi olan ekran görüntüsü alma özelliği eminim ki sizinde en çok kullandığınız özelliklerden bir tanesidir. Genellikle firmaların farklı kombinasyonlar ile ekran görüntüsü alma yöntemleri bulunsa da birçok firma benzer kombinasyonlar ile kullanıcılara akıllı telefonlarda ekran görüntüsü alma özelliği sunuyor.

Bu yazımda bilmeyen kullanıcılar için S8, S9, S8 Plus, S9 Plus, Note8 ve Note9 gibi en yeni Samsung cihazlarında nasıl ekran görüntüsü alınır kısaca bundan bahsedeceğim. Öncelikle tuş kombinasyonlarını kullanarak veya kenar hareketleri özelliğini kullanarak Samsung Galaxy ekran görüntüsü alma işlemini kolay bir şekilde yapabilirsiniz.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

İlk olarak cihazınızın yan tarafında yer alan ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutarak cihaz üzerinde ekran görüntüsü alabileceğinizi belirtmek istiyorum. İki tuşa kısa bir süre aynı anda basılı tutarsanız ekranda bir animasyon belirdiğini göreceksiniz. Bu animasyonun ardından ekran görüntüsü başarıyla alınmış olacaktır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Diğer bir yöntem olan kenar hareketleri ile ekran görüntüsü alma işlemi içinde cihazınızın ayarlar menüsünden kenar hareketleri menüsüne girmeniz gerekiyor. Daha sonrasında kenar hareketleri ile ekran görüntüsü ayarını aktif hale getirmeniz gerekiyor. Ardından cihazın sağ ve sol tarafından aynı anda parmağınız ile kaydırma hareketi yaptığınızda hızlı bir şekilde ekran görüntüsü aldığını görebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt