hikmet366
Üye
-
Konu Sahibi
-
valla ben samsung s6 kullanıyorum ama s6 verdiği performas çok iyi şikayettim yok kimsenin yoktur tek sıkıntısı pils9 çıkınca yüzüne bakmazsınz.. aynı olay s7 çıkınca s6 ya, note 7 çıkınca note 5 e, s8 çıkınca da s7 ye oldu.
amoled ekran olduğu için fazla parlaklıkda uzun vade de yanabiliyorPixel yanması olayı olmasa, birde samsung bu tuşsuz işine ilk defa girmese alınabilecek bi telefon
aynen kendi görüşümdür.Şuanda S4 kullanıyorum ve en müthiş dehşet telefon bu bence de
Yani sevdiğimiz severek kullandığımız cihazdır, o yüzden gelecek yorumlar kendi görüşümüz olur konu da kendi görüş üzerinedir
Kore kaynaklı sitelerse özellikle home butonunun orda içten yanma , direkt pixel yanması olduğu söyleniyor yoksa güzel telefon. Açıkçası samsung hep bu geçişlerde bir şekilde bocalıyor o yüzden ben biraz zaman geçmeden direkt ilk izlenim ile doğru karar alınabileceğini düşünmüyorum. İlk metal kasaya geçişler aklıma geliyor da...amoled ekran olduğu için fazla parlaklıkda uzun vade de yanabiliyor
sanal tuşlar çok iyi gerçekden ekranın tamamını kullanıyorsun bir yerlere girdiğin zaman sanal tuşlar kayboluyor . sanal tuşların olduğu yerlere bazen farklı şeyler geliyor çok değişik bir arayüz
En son fişten çıkardım telefonu,8 saat 26 dakika ekran süresi,bekleme ise 41 saat 40 dakika almışımEger bi telefona 4bin lira verceksem neden iphone alayimki arka kasasi bozuk paradan bile cizilen telefona 4bin lira vermem. Sirf apple logosu icin alanlarida biliyoruz ustelik telefonda hizli sarj bile yok. Batarya desen aman aman bi performansi yok. Ha bide yil oldu 2017 iphone ekran govde orani %67samsung yine farkini gosterdi.
Samsungu hep böyle farkını gösterdi vs diye tebrik ediyoruz ama arkasından hemen bi cortlama haberi geliyorEger bi telefona 4bin lira verceksem neden iphone alayimki arka kasasi bozuk paradan bile cizilen telefona 4bin lira vermem. Sirf apple logosu icin alanlarida biliyoruz ustelik telefonda hizli sarj bile yok. Batarya desen aman aman bi performansi yok. Ha bide yil oldu 2017 iphone ekran govde orani %67samsung yine farkini gosterdi.
Iphone 8dede ekran govde orani %50lere duserSamsungu hep böyle farkını gösterdi vs diye tebrik ediyoruz ama arkasından hemen bi cortlama haberi geliyortelefon gayet şık ama köklü değişiklikler içerdiğinden ve samsung bu konuda birçok fiyaskoya imza attığından başarılı olup olmadığı bi 4 5 ay sonra ortaya çıkar. Ayrıca karşılaştırma yapılan cihazlardan birisi 2016 diğeri 2017 model. Tahminimce Apple iphone 8de güzel değişikliklere imza atıp s8 i geride bırakacaktır birçok konuda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?