Samsung, Galaxy S8 ile birlikte yeni kablosuz kulaklığını da duyuracak

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung, Galaxy S8 ile birlikte yeni kablosuz kulaklığını da duyuracak
Samsung, akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden ve firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S8 büyük bir merakla bekleniyor. Bu cihazın daha önce MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde Şubat ayı sonunda duyurulacağı bilgileri gelse de yeni bilgiler akıllı telefonun Mart ayı sonunda düzenlenecek ayrı bir etkinlikle gün yüzüne çıkacağı yönünde.

Samsung'un 29 Mart tarihinde ABD ve Avrupa'da eş zamanlı etkinliklerle cihazını sunması bekleniyor. Ayrıca bu akıllı telefonun daha büyük ekranlı bir versiyonu da gelecek.

Ayrıca yeni bir başka bilgi de bu Mart ayı sonundaki Galaxy S8 etkinliğinde ayrıca firmanın kablosuz kulaklık duyurusu da gerçekleştirecek olması. Bu kablosuz kulaklık aktif gürültü önleme özelliğine de sahip olacak.

Twitter üzerinden tipster Roland Quandt, yeni kablosuz kulaklığın fiyatının da 130€ civarında olacağını ifade ediyor. Cihazın renkleri ise kırmızı, yeşil, siyah ve gümüş olacak.

Galaxy S8'e dönecek olursak eğer, iki yanı kavisli dokunmatik ekran ile gelecek olan akıllı telefon Qualcomm'un yeni sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 835 yonga setinden güç alacak. Yonga setinde Grafik işlemci de Adreno 540 olarak yer alıyor.

Suya dayanıklı yapı ile sunulması beklenen yeni Galaxy S8 ayrıca Google'ın Android Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak. Samsung, yeni geliştirdiği Bixby adındaki AI sesli kişisel asistanına da Galaxy S8'de yer verecek.

Samsung, Galaxy S8 ile birlikte yeni kablosuz kulaklığını da duyuracak
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
130*4=520 Kağit
 


Üst Alt