Haber Samsung Galaxy S7'nin Özellikleri Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7'nin Özellikleri Sızdırıldı
Mart ayı içerisinde tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S7 hakkında çok şey yazılıp çizilmişti. Galaxy S7'nin Snapdragon 820 ya da Exynos 8890 yonga seti ile geleceği söyleniyordu.

Bugün ortaya çıkan AnTuTu sonuçları Galaxy S7'nin hangi işlemci ile geleceğini kesinleştirmesinin yanında, hangi özellikler ile geleceğini de gözler önüne serdi.

Galaxy S7 özellikleri nasıl olacak?
AnTuTu sızıntısına göre Galaxy S7; Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti,Adreno 530 grafik birimi, 1440 x 2560 çözünürlüklü 5.1 inç büyüklüğünde ekran, 12 Megapiksel arka ve 5 Megapiksel ön kamera, 4 GB RAM ve 64 GBdahili depolama birimi ile gelecek.

Galaxy S7 ayrıca Android 6.0 Marshmallow sürümü ile çıkışını gerçekleştirecek.
Galaxy S7'nin tasarımsal açıdan Galaxy S6 ile aynı olması, sadece tasarımda küçük rötuşlamaların yapılacağı tahmin ediliyor. Bu kanıya varma nedenimiz olan Galaxy S7'nin tasarımına ait sızıntı görseli aşağıda yer alıyor.

skynet

Üye
Kamera 12 Mp ?

mTalk'tan gönderildi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
evet kaç aydır öle bir sölenti vardı 12 mp kamera daha yüksek çözünürlükte daha kaliteli fotoğraflar elde etmeyi planlıyormuş samsung @skynet

serdar_gs

serdar_gs

Üye
İlk gözüme çarpan 12 megapixel kamera oldu s6 da 16 kullanıp s7 neden 12 ye düştü merak ettim doğrusu.

seco_can_can

seco_can_can

Üye
yanlış anlamayında bu tip haberler boş sanki çok uçuk bi fark olucak allayıp pullayıp 7-8-9- diye model değişiyor günlük yeni modeller çıkıyor hemen hemen hepsi aynı apple içinde geçerli bu söylediğim 6s 6 dan çokmu farklı alladılar biraz makyaj oldu bitti samsung ondan aşağı kalmıyor tüm alfabeden model yapıcaklar en sonda A E J erileri çıktı bu tip haberler insanları meraklandırıyor ve heves uyandırıyor tv deki sucuk reklamları gibi bence :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bu Tasarımla Neden Zarar Ediyoruz Diyorlar Sonra :dry:

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

askımm

Üye
Samsung s6 gbi gercekten üremti hatasi cihaz cikartmasin samsung kullandim taki s6 alana kadar nalet etmedim ya batarya sanki yok telefonda neymiste hizli sarj varmis isinmasini gectim yaw sarj olsane dayanmiyor sarj cöp telefon ... Pismanim !!!!!!!

serdar_gs

serdar_gs

Üye
niye öyle dedin şimdi @askımm s6 için bataryası çok iyi gidiyor performansı işlemcisi çok iyi diye yorum yapılıyor

askımm

Üye
Cihaz sarj iyi deyil hocam isinmada var .... Ekran kalite kamera vs gzel ama sarj bni cok snir etdiiiii

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
videosu

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt