__xXx__
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hangi renk almak istiyorsun.Tavsiyem siyahBi cihazın özelliklerini vs. yazsaydın diğer konulardan örnek alsaydın.
Haftaya alacağım bende.
Siyah alacağım tavsiyen için teşekkürlerEvet konu yakın zamanda güncellenip tüm telefon özellikleri ve ayrıntıları eklenmezse yenisi açılır yakında
Hangi renk almak istiyorsun.Tavsiyem siyah
Exynos snapdragon a göre daha hızlı Türkiye de exynos olması iyi oldu.Evet sd kartta önemli 1 artı s6'ya göre.Türkiye'de sadece exynos modelinin satışı yapılacak bu arada.
hayırlıı olsun güle güle kullanınBugün itibari ile bende artık bir s7 kullanıcı oldum uzun zamandır olan samsunga karşı olan önyargımı yıktım ve aldım bakalım hakkımızda hayırlısı
vodafone hediyesi mi?teşekkürler hocam sağolun ama vr kullanımını çözmek lazım bi o kaldı
Hangi açıdan kamera tırt ?S7 Benimde Hoşuma Gitti Kamera Tırt Ama Görünüş Olarak Güzel Gibi Simgeler Büyümüş S6 ya Göre
Yani Çok Bir İddasi Yok 950 XL Filan Hala Tokatlıyor S7 Nin Kamerasını Filan Çok Bi İddalı Kamerası YokHangi açıdan kamera tırt ?
Gayat iddalı da bir cümlede niye 2 dafa iddalı kelimesini kullandınız anlamış değilimYani Çok Bir İddasi Yok 950 XL Filan Hala Tokatlıyor S7 Nin Kamerasını Filan Çok Bi İddalı Kamerası Yok
Hayırlı olsunBugün itibari ile bende artık bir s7 kullanıcı oldum uzun zamandır olan samsunga karşı olan önyargımı yıktım ve aldım bakalım hakkımızda hayırlısı
Çoğu Kez Başka İşle Meşgul OluyorumdaGayat iddalı da bir cümlede niye 2 dafa iddalı kelimesini kullandınız anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?