Samsung Galaxy S7 edge parçalarına ayrıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 edge parçalarına ayrıldı
Samsung’un Galaxy S7 Edge akıllı telefonunun donanım bileşenleri gün yüzüne çıktı.



Samsung, geçtiğimiz sene Mart ayında Galaxy S6 adındaki akıllısını sunmuş ve Galaxy S6 edge olarak da bu cihazın iki yanı kavisli versiyonunu tanıtmıştı. Ayrıca bu cihazın büyük versiyonu da Galaxy S6 edge+ olarak gelirken, dünya genelinde bu kavisli ekranlı versiyonlara büyük ilgi geldi.




Bu sene de benzer şekilde Galaxy S7 amiral gemisini duyuran firma, ayrıca Galaxy S7 Edge olarak iki yanı kavisli ve büyük versiyonu da gün yüzüne çıkardı. Her iki model de IP68 suya dayanıklılık sertifikasına sahip ve üst düzey donanım özellikleri ve metal kasa tasarımı ile geliyorlar.

Geçtiğimiz ay hatırlanacağı üzere Galaxy S7 için ilk parçalarına ayırma gelirken, şimdi de Galaxy S7 Edge parçalarına ayrılarak, donanım bileşenleri gün yüzüne çıktı. Chipworks tarafından gerçekleştirilen işlem ile cihaz hakkında daha detaylı bilgilere de sahip oluyoruz.



Akıllı telefonda yer alan 12MP kamera 12.1 mm x 12.1 mm x 5.4 mm boyutlarında ve Sony IMX260 sensör içeriyor. Kamera modülünün yanında OiS özelliği için kullanılan STMicroelectronics K2G2IS jiroskop yer alıyor. Ön kamera ise 8.0 mm x 7.2 mm x 5.0 mm ölçülerinde.

Qualcomm’un Snapdragon 820 (MSM8996) yonga seti kullanılmış ve Hynix üretimi 4GB LPDDR4 SDRAM bulunuyor. Dokunmatik ekran kontrolcüsü S6SA552X olarak Samsung üretimi. Knowles 9291S mikrofon, Murata KM5D18098 Wi-Fi modülü, NXP 67TO5 NFC kontrolcüsü ve IDT P9221 kablosuz şarj alıcısı da diğer bileşenler olmakta.

Cihaz hakkında daha detaylı bilgiye ise ulaşabilirsiniz.



Samsung Galaxy S7 edge parçalarına ayrıldı - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


Üst Alt