Haber Samsung Galaxy S7, çok daha pahalı olarak geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7, çok daha pahalı olarak geliyor
Ülkemizde artık 3 bin liradan başlar fiyatları :hmmm


Samsung, 2016’da yeni üst düzey akıllı telefon modelleri ile liderliğini devam ettirmeyi amaçlıyor….


Samsung, bu sene içerisinde bir çok yeni akıllı telefon modeli sundu ve bunlar arasında da 4 modeli büyük ilgi gördü. Bunlarda ikisi Mart ayında gelen firmanın yeni amiral gemisi Galaxy S6 olurken, diğeri de bu cihazın iki yanı kavisli ekrana sahip versiyonu Galaxy S6 edge oldu.



Ayrıca Ağustos’ta da iki yeni model daha duyuran firma, Galaxy S6 edge+ adı ile Galaxy S6 edge’nin daha büyük versiyonunu ve ayrıca yeni Note modeli olarak da Galaxy Note5’i gün yüzüne çıkarmış ve de dünya genelinde satışa sunmuştu.

2016’da da Samsung yeni bir çok model sunma hazırlıkları içerisinde ve gelen bilgilere göre de Güney Kore devi Galaxy S7 adı ile yeni amiral gemisini sunacak ve ayrıca bu cihazın 3 farklı versiyonu daha gelecek.

Bu versiyonlardan bir tanesi cihazın daha büyük ekranlı versiyonu olarak Galaxy S7 Plus olacak ve ayrıca iki yanı kavisli versiyonu Galaxy S7 edge adı ile gelirken, bu cihazın da büyük ekranlı versiyonu Galaxy S7 edge Plus adı ile sunulacak.

Gelen bilgilere göre bu sene sunulan modellere göre Galaxy S7 daha yüksek fiyat etiketi ile gelecek. Gelen iddialar 700$ civarında fiyat etiketi ile ABD’de satışa çıkacağı şeklinde.

Güvenliğe oldukça önem veren Samsung’un yeni cihazında sadece parmak izi tarayıcısı yer almayacak ayrıca çok daha güvenli iris tarayıcısına da yer verilecek. Şubat ayı sonunda Mobil Dünya Kongresi, MWC 2015’de gün yüzüne çıkacağı kaydedilen akıllı telefon üst düzey donanım özellikleri de içerecek.

Samsung Galaxy S7, çok daha pahalı olarak geliyor - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty


skylinegti

skylinegti

Üye
3 bin olsun hatta 5 bin olsun nasılsa bizim millet alır.Çünkü hava atmak en büyük amacımız olmuş.
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Cılkı çıktı artık :kotu:
 
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
İnşallah daha çok fiyatı artar, bu tür 'amiral gemileri'nin.
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Tüketim çılgınlığı her geçen gün artıyor...
 
Son düzenleme:
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Pahalı olması sorun değil de,bizler ihtiyacımıza ve bütçemize göre cihaz almayı bir becerebilsek o bize yeter,varsın pahalı olanlarıda zenginler alsın
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
5 bin liraya kadar yolu var bizim milletimiz o paraya kadar alır cihazları :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: seco_can_can
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
İphone 3.5 veren millet bunuda alır hiç merak olmasın :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: seco_can_can
seco_can_can

seco_can_can

Üye
kredi kartı taksit kalktı tekno kredi çıktı gsm operatörlerine gündoğdu resmen evkur dan farkı kalmadı bizim millette balık gibi atlıyor
 
Enes

Enes

Üye
"milletin" parası "milleti" neden bu kadar ilgilendiriyor. İsterse ömrünü bağlar adam telefona taksitle kime ne ? Tutulmuş gidiyor ağızlarda sakız gibi bizim milletimiz verir.
 
  • Beğen
Tepkiler: seco_can_can
seco_can_can

seco_can_can

Üye
milletin parası zaten ilgilendirmesin sizi de hiç haberdarmısınız bankalardan kaç kişi mahkemelik icralık adam 1000 tl maaşla 2 kez telefon için kredi çekmiş muhtemelen model yükseltmiş daha borcu bitmeden milletin parası ilgilendirmesin de 3. sayfada görürürz sonra icra yüzünden insanların ne hale düştüğünü
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt