Samsung Galaxy S7 batarya performansı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 batarya performansı
Samsung’un yeni amiral gemisinin batarya performansı hakkında bilgiler geldi..



Samsung, uzun süredir hakkında bilgiler gelen ve bu sene için firmanın en büyük itici gücü olacak olan Galaxy S7 amiral gemisini kısa süre önce Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016’da resmi olarak duyurmuştu. Bu üst düzey akıllı telefon ayrıca etkinlikte duyurulan diğer model Galaxy S7 Edge ile 11 Mart tarihi itibari ile bir çok ülkede satışa sunuldu.




Güney Kore devinin yeni amiral gemisi hakkında bilgiler ve testler gelmeye devam ederken, şimdi de merakla beklenen bir başka detay olarak da batarya performansı hakkında ilk test sonuçları geldi.

5.1″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekrana sahip olan Samsung Galaxy S7’de 3.000mAh batarya yer alıyor.Samsung’un en önemli rakiplerinden LG G5 ise daha büyük olarak 5.3″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, batarya ise daha az olarak 2.800mAh olarak yer alıyor.

Konuşma süresine bakacak olursak eğer, cihaz neredeyse 23 saat konuşma süresi sunuyor. Ayrıca kesintisiz olarak da 15 saat video oynatabilen cihazın internet tarayıcı performansı ise 9:30 saat olarak ortaya çıkıyor.

Cihazın diğer özelliklerine bakacak olursak eğer, 4GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefon 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi içeriyor. Ayrıca 12MP OiS destekli arka kamera ve 5MP ön kamera diğer önemli özellikler olarak sayılabilir.

Yonga seti Qualcomm Snapdragon 820 / Samsung Exynos 8890 olarak yer alıyor ve işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olmakta.



Samsung Galaxy S7 batarya performansı - MaxiCep
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Normal Sonuçta 5 Amper Batarya Yokya Cihazda
 


Üst Alt