Samsung Galaxy S7 AT&T Tarafından Test Ediliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S7 AT&T Tarafından Test Ediliyor
Amerikalı dev operatör AT&T, Samsung Galaxy S7’nin iki farklı versiyonunu test ediyor. Oldukça güvenilir bir kaynağa ait bu bilgi Galaxy S7’nin çıkış tarihini de veriyor.


Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, son dönemlerde akıllı telefon pazarında özellikle üst seviye modellerde pek de aradığını bulamıyor. Son olarak satışa sunulan Galaxy S6 Edge ve Galaxy Note 5 de Samsung’un satış beklentilerini karşılamaktan uzak kaldı. Galaxy S7 için kolları erken sıvayan Samsung’un bu cihazı yakın zamanda duyurusu belirtiliyor.

Samsung Exynos 8 Octa 8890 resmi olarak duyuruldu


Akıllı telefonlar hakkında twitter üzerinden paylaştığı bilgilerin doğruluğu ile ün yapan Evan Blass, Galaxy ailesinin yeni amiral gemisi Galaxy S7 hakkında önemli bilgiler paylaştı. Samsung Galaxy S7’nin iki farklı versiyon olarak Amerikalı dev operatör AT&T tarafından test edildiğini bildiren Evan Blass, ayrıca bu cihazların 2016 yılının ilk çeyreğinin ortalarında ya da başlarında gün yüzüne çıkacağını ifade etti.

SM-G930A ve SM-G935A kod numaraları altında test edilen Samsung Galaxy S7’nin tahmin edilen teknik özellikleri arasında Samsung’un henüz çiçeği burnunda Exynos 8 Octa 8890 yonga seti ve 4GB sistem belleği olacağı belirtiliyor. Diğer teknik özellikler arasında ise Quad HD 4K ekran, 20MP kamera, 32GB / 64GB ve 128GB dahili depolama alanı ve USB Type-C bağlantı portu olacağı düşünülüyor.

Samsung’un maliyetleri düşürme çalışmaları sonucunda Galaxy S7’nin selefi Galaxy S6’ya oranla daha düşük bir fiyat etiketine sahip olacağı iddia ediliyor. Güney Kore merkezli kaynakların da doğrularını bilgilere göre mevcut gidişatla akıllı telefon pazarında varlığını çok fazla sürdüremeyeceği belirtilir Samsung’un yeni amiral gemi akıllı telefonlarında fren büyük rakibi Apple’a karşı fiyat avantajını kullanmak istediği belirtiliyor.

Samsung’un yeni amiral gemi akıllı telefonu Galaxy S7’nin muhtemelen Ocak ayındaki CES Tüketici Elektroniği fuarında tanıtılacağı gelen bilgiler arasında.

Samsung Galaxy S7 AT&T Tarafından Test Ediliyor - MaxiCep
 


The Pancar

The Pancar

Üye
Birde samsungun 4K sına bakalım :kro2:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt