avast
Üye
-
Konu Sahibi
-
2 sene sonra Apple hariç kim veriyor merak içinde cevabını bekliyorumKeşke samsungalmasaydın alanlar bin pişman 2 sene sonra hiç bir destek vermiyor yazılım olarak telefonlarına
Sony2 sene sonra Apple hariç kim veriyor merak içinde cevabını bekliyorum
Hangi telefon onuda yazın
Sony, Microsoft2 sene sonra Apple hariç kim veriyor merak içinde cevabını bekliyorum
Microsoft da doğru çok güncelleme veriyor(sistem bi işe yaramaz uygulama bile yok düzgün) Sony hangi cihaza veriyor onuda yazın.Sony, Microsoft
Arkadaşın konusunu mındar etmek istemiyorum yanlış bilgiye sahipsiniz.Keşke samsungalmasaydın alanlar bin pişman 2 sene sonra hiç bir destek vermiyor yazılım olarak telefonlarına
örneğin:Hangi telefon onuda yazın
Microsoft da doğru çok güncelleme veriyor(sistem bi işe yaramaz uygulama bile yok düzgün) Sony hangi cihaza veriyor onuda yazın.
Doğru o konuda yok öyle bir telefon.örneğin:
sony Xperia z gibi android 4.1.2 ile gelip android 5.1.1 alan samsung telefonu varmy?
Ben windows güncelleme vermiyor demedim ki zaten. Z2 Ocak ayında tanıtıldı Nisan ayında satışa sunuldu. Satışa başlangıçtan itibaren güncelleme 2 yıldır. Ve cihaz şuan 2 yılını doldurmadı mecburen verecek güncellemeyi. Z-z1 nasıl elendi güncelleme listesinden bunları unutmayın. S5 - Z2 aynı dönem cihazları ikiside güncelleme alıyor şu zamanda2014 yılı ocak ayında çıkan Xperiaz Z2 telefonu hala Sony tarafından desteklenmekte
2012 yılı kasım ayında çıkan lumia 920 cihazı yine microsoft tarafından şubat ayında yayınlanacak olan windows 10 mobile güncellemesini alacak
burda tartışığımız konu windowsun kullanışsız olması ya da uygulama sayısındaki azlığı değil konuyu başka yönlere çekmeyin lütfen
Gayet iyi bence 600 küsür boş var orası kolay kolay dolmaz öyleBen bunu taksitle aldım m9 a baktım kamerası ve ekrano vasat geldi o yüzden samsunga döndüm 2016 aralıkta taksiti bitiyor yani 2017 nin sonuna kadar kullanırım heralde bi sıkıntısı olmazsa
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?