Samsung galaxy s6 güç tasarrufu ile aldığım şarj suresi

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s6 güç tasarrufu ile aldığım şarj suresi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bana sorarsan guc tasarrufu daha cok sarj harciyor. tabi senin kullanimini bilmiyorum normale gore daha iyi bir sure aldiysan s6 icin ise yariyor demektir. ama genel olarak telefonu yavaslatmaktan baska bir ise yaramiyor ve daha cok sarj harciyor

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
bana sorarsan guc tasarrufu daha cok sarj harciyor. tabi senin kullanimini bilmiyorum normale gore daha iyi bir sure aldiysan s6 icin ise yariyor demektir. ama genel olarak telefonu yavaslatmaktan baska bir ise yaramiyor ve daha cok sarj harciyor
4k video testi +2 3 saat kadar youtube'da 1080 p video sadece video izledim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
guc tasarrufu kapaliyken denedin mi bunlari. deneme firsatin olursa daha net gorursun. ozellikle boyle yogun islemlerde guc tasarrufunda normalden daha cok sarj harciyor telefonlar. fazla fark ettirmiyorsa guc tasarrufu kullanmaya bile degmez

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
3 saat kesintisiz oyun oynadım güç tasarufsuz

mcnpl4

mcnpl4

Üye
guc tasarrufuna ihtiyac yok gibi o zaman. ultra guc tasarrufu kullanilir da normal guc tasarrufu gercekten gereksiz. pek ise yaramiyor. cogu kisi kendine eziyet ediyor. surekli guc tasarrufunda kullananlar bile gordum. kullanmadiklarini kapattiktan sonra sorun yok. islemci hizini kisma performans azaltma felan fayda saglamiyor cok kez denedim

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
guc tasarrufuna ihtiyac yok gibi o zaman. ultra guc tasarrufu kullanilir da normal guc tasarrufu gercekten gereksiz. pek ise yaramiyor. cogu kisi kendine eziyet ediyor. surekli guc tasarrufunda kullananlar bile gordum. kullanmadiklarini kapattiktan sonra sorun yok. islemci hizini kisma performans azaltma felan fayda saglamiyor cok kez denedim
Ben aldım dan beri güç tasarufsuz kullanıyorum performans süper

Üst Alt