Samsung Galaxy S6 {Edge+} Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek|

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
Tabii ki donanım vs. Sorun olamaz yeterli ama satış politikası var sonuçta :D biraz gevsetmis gibi gözüküyor aslında bunlar görmek istediğimiz hareketler.

Samsung şuan zirvede tek başına oynuyor. Meydanı boş buldu her dakika gol atıyor :D. Bir önceki modelleri düşünmesi gerçekten iyi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve hikmet366

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Resim atar mısın ben görmedim yeni tasarrufu?

always on display gelse güzel olur diye
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu özellik fena bir şey bazı firmaların fanatikleri yok fhd olsa çok iyi gider diye kıvırıyordu onlara tokat gibi cevap olmuş.

Zındık iş başında :D
Çakalların saltanatı aslan kükreyinceye kadardır :D esasen bu sözü şu sıralar popüler insanlardan duyduğum için yazmak istemedim fakat şuan ki duruma cuk diye oturuyor.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366 ve Luck Star
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note7 romu(grace ux) yükledim ve dediğim özellik

Galaxy S7Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Luck Star
Luck Star

Luck Star

Üye
Telefon daha geçen gün çıktı hangi ara rom çıktı be :D. Exynos exynos derler bir de.

The Pancar

The Pancar

Üye
Ekran çözünürlüğünü değiştirme gerçekten güzel bir seçenek.Geldi mi ? Gelecek mi ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Note 7 özelliği bu. Gelecek sanırım..

hikmet366

hikmet366

Üye
Bu özelliği vermez ler belki ya ama s6 ya verilse iyi olur gerçekten şarj soruna derman olabilir

avast

avast

Üye
Bu s6 ya gelecekmi gerçekten inan merak ediyorum :D
Aamsung kendimi verdi bunu bize neden gelnedi :D

avast

avast

Üye
İlginç bir sorun yaşadım bu gün telefonun ekranı elimdeyken tüplü televizyon gibi soluk karıncalı falan oldu ekran 4 dikdörtgene bölündü falan ekran görüntüsü aldım yazılımsalmı donanımsalmı diye tuş kilidini kapatıp açınca düzeldi ekran görüntüsüne baktıgımda görüntü normaldi neden olur böyle bir sorunbaşına gelen varmı daha önce

turkishield

turkishield

Üye
sa sevgili forum üyeleri. bugün itibariyle bir s6 edge sahibi de ben oldum :) cihazın garantisi yok zaten rom atayım diyorum. ne diyorsunuz atmaya gerek var mı ? şu sıralar trend romlar hangileri ? en iyi rom hangisi?

avast

avast

Üye
Hayırlı olsun

szqn55

szqn55

Üye
sa sevgili forum üyeleri. bugün itibariyle bir s6 edge sahibi de ben oldum :) cihazın garantisi yok zaten rom atayım diyorum. ne diyorsunuz atmaya gerek var mı ? şu sıralar trend romlar hangileri ? en iyi rom hangisi?
Hayirli olsun ben noname v1 kullaniyorum gayet memnunum su note 7nin ful romunu bulamadm bulan varsa soyleyebilirmi
Note7 romu(grace ux) yükledim ve dediğim özellik

Galaxy S7Edge cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu s6 edgeye olani vvarmi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hayirli olsun ben noname v1 kullaniyorum gayet memnunum su note 7nin ful romunu bulamadm bulan varsa soyleyebilirmi

Bunu s6 edgeye olani vvarmi
Henüz bakmadım S6 kategorisine. Grace UX yazısı geçen konu Note7 romu oluyoe.

szqn55

szqn55

Üye
Grace ux samsungun yeni arayuzunun ismi note 7yle alakasi yok

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nasıl alakası olmayabilir? İlk kez Note7 de kullanıldı ve bu adamlar yoktan bu arayüzü nasıl port edecek?

hikmet366

hikmet366

Üye
331 mb güncelleme geldi arkadaşlar s6 ya bilginize

turkishield

turkishield

Üye
331 mb güncelleme geldi arkadaşlar s6 ya bilginize

içeriği nedir tam olarak başkan? rootlu cihazlarda nasıl yapcaz bu güncellemeyi?

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
hikmet366

hikmet366

Üye
içeriği nedir tam olarak başkan? rootlu cihazlarda nasıl yapcaz bu güncellemeyi?

Olarak görünüyor yükledim şuan inceliyorum root lu kullanmadım bilmiyorum

hikmet366

hikmet366

Üye

Galaxy önerileri diye bir şey geldi başka bir şey bulamadım

mives

mives

Üye
Son gelen yaklaşık 300 mb lık güncelleme ile parmak izi sapıttı yedek şifreyi her kilit açılışında soruyor. Sanki telefonu yeni başlatmışım da öyle. "Pin required for additional security " yazısı çıkıyor yedek şifreyi girince açılıyor, sorunu yaşayanlar var mı nasıl çıkarım şu işin içinden. Teşekkür ederim.

Üst Alt