Samsung Galaxy S6 {Edge+} Kullanıcıları Kulübü | Ana Konu | Yardım & Destek|

s7 edge için saat sabaha karşı 5 i gösterirken bi güncelleme gelmiş nougat için ama bakalım

Güncelleme geldi mi ?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S6 edge 09.23 henüz bir güncelleme yok

Tepkiler: hikmet366

13.06 hala gelen giden yok dediğim gibi akşam saatlerinde veya gece 11 e doğru gelir

18.16 hala yok , saat 11 e kadar gelmezse büyük ihtimal sabah 5 gibi gelebilir oda olmazsa öğlene doğru inşallah akşama sarkmaz

Bilen biri varsa yazsın samsung neden güncelleme için Vodafone dan onay bekliyor ki

serecans

Üye
Neredesin güncelleme gözlerimiz yollarda kaldı inşallah yarın a sarkmaz

18.16 hala yok , saat 11 e kadar gelmezse büyük ihtimal sabah 5 gibi gelebilir oda olmazsa öğlene doğru inşallah akşama sarkmaz

Bilen biri varsa yazsın samsung neden güncelleme için Vodafone dan onay bekliyor ki
Güncellemeyi onlar dağıtıyor herhalde

serecans

Üye
Bize gelecek olan güncelleme 7 mi oluyor yoksa 7.0.1 mi yanlış yazmış olabilirim : )

serecans

Üye
S6 ve S6 edge ye aynı anda mı verilecek güncelleme ben edge kullanıyorum

serecans

Üye
Sizde benim gibi sabirsizsiniz galiba : )

Güncellemeyi onlar dağıtıyor herhalde

Sanmam, bbaşka bir sebebi olması lazım
Sizde benim gibi sabirsizsiniz galiba : )
S6 edge var bendede android 6 da android sitemi %20 lere kadar pil kullanımına çıkıyor kriz geçirtiyor insana zaten geçen yıl Ağustos ayında çıkan bir güncelleme daha yeni geliyor.
23.35 gelen giden yok büyük ihtimal yeni güne kaldı

Aynen

serecans

Üye
Yarın da tam mesai saatlerinde gelir yükleyemem bir şey yapamam Allah kahretsin : ) Gerçi Şimdi de gelse yarın kalkamam diye yukeleyemezdim : )