ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
hangi modele mesela? note5 3000mahİyiymiş. Keşke Samsung diğer telefonlarına da böyle batarya koysaydı.
S6 meselahangi modele mesela? note5 3000mah
Zaten phablet bi S serisi telefon varya Galaxy S6 edge pülüsS serisini de phablet olarak çıkarmaya başlarsa 5.5" gibi o zaman 3.000 den aşağı pil koymaz hem ince hem iyi bir bataryası olmuş olur.
seneye inşS6 mesela
note2ye nerden bakarız hocamŞaka bi yana
Çok iyi olan s6 ve s6edge pili 10 saat film izletirken aynı koşullarda note 5 14 saat izletiyor
Benim söyledim rakamlarnote2ye nerden bakarız hocam
buldum note2 s6edge+tan geride
S6 edge de 2k ekran kullanıyor bence gereksiz full hd gayet yeterli sadece pikseli artırıp dull hd ekran yapmak daha iyi olur xperia z3 gibi olsa meselaG3 ekranı yüzünden pek başarılı olamadı pil konusunda
Pixel artarsa çözünürlük yine artarS6 edge de 2k ekran kullanıyor bence gereksiz fu ll hd gayet yeterli sadece pikseli artırıp dull hd ekran yapmak daha iyi olur xperia z3 gibi olsa mesela
Yani bilmediğim için haklisindir bişey diyememde mesela çözünürlükten kastım yani renk ayarı felan gibi z2 den sonra z3 ün paneli aynıydı ama daha parlak ve daha keskinPixel artarsa çözünürlük yine artar
Ekranı daha keskin yapmak istiyorsan piksel yoğunluğunu artıracaksın ki
Bunun için 1080p de 4 inç olması
Gerekiyor (2k ile aynı yoğunluk için)
Ama eğer 5.5inc de aynı yoğunluğu istiyorsan WQHD (2K değil 2k diye bi çözünürlük yok biz 4k ile fullhd ile arasında olduğu için öyle diyoruz
Yani FullHD çözünürlükte 2.073.600 tane pixel var
WQHD çözünürlükte 3.686.400 pixel var
4K ise 8.294.400 pixel var
2k da ise 4.147.200 tane var)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?