Samsung, Galaxy S6 Cihazlar için Yayınladığı Güncellemeye Microsoft Uygulamalarını Dahil Etti!

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Galaxy S6 Cihazlar için Yayınladığı Güncellemeye Microsoft Uygulamalarını Dahil Etti!
Parayı veren düdüğü çalar :ehe

Samsung, Microsoft’la firmanın uygulamalarını Galaxy serisi akıllı telefonlarında ön yüklü olarak satışa sunmak için anlaşmıştı. Galaxy S6 cihazlar için yayınlanan güncelleme ile anlaşma yürürlüğe girdi.


Samsung ve Microsoft, Samsung’un akıllı telefonlarında Microsoft’un uygulama ve servislerinin ön yüklü olarak satışa sunulması konusunda bir anlaşma yaptıklarını geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Bu anlaşma çerçevesinde ilk güncelleme yayınlandı.

Samsung, Android cihazlarını Microsoft’un uygulama ve hizmetleri ile satışa sunacak
Samsung geçtiğimiz günlerde Galaxy S6 cihazlar için yeni bir güncelleme yayınladı. Yayınlanan bu en son güncelleme 220MB boyuta sahip ve Microsoft’un Office, Word ve PowerPoint gibi Microsoft Office uygulamalarından bazılarını Galaxy S6 cihazlara getiriyor. Samsung Galaxy S6 cihazları daha önce de OneDrive ve OneNote uygulamaları ön yüklü olarak satışa sunulmuştu. Samsung şimdi son güncelleme ile Galaxy S6 cihazları için daha fazla Microsoft uygulamalarını ön yüklü olarak kullanıcılara sunuyor.

Merak edenler için, Galaxy S6 cihazlar için yayınlanan güncellemede en son yapı numarası LMY47X.G925FXXU2COH2 olarak görünüyor. Bu yapı numarası bölge ve operatörlere göre değişiklik gösterebilir. Güncelleme Türkiye cihazları için de kullanılabilir durumda.

Microsoft ve Samsung arasında gelişen bu iyi ilişkiler, Güney Kore merkezli üreticinin yakında amiral gemisi cihazlarında Android için Cortana sesli asistanı da ön yüklü olarak sunması sürpriz olmayacaktır yorumlarına neden oluyor. Samsung Galaxy S6 sahibiyseniz, önceden yüklenmiş Microsoft Office uygulamaları için ne düşünüyorsunuz?

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...rosoft-uygulamalarini-dahil-etti-h206140.html
 


Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Öyle ki diğer sistemlerdeki Microsoft uygulamaları nasıl oluyorsa bizim sistemdeki uygulamadan daha güzel, akıcı oluyor :D
 

MaxipmaN

Üye
sistemin içine gömmüşlerdir gene :alkis
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Bunlari silmek icin bi ton ugras...
 
hikmet366

hikmet366

Üye
Bence Güzel ben kullanıyorum beğeniyormda tüm uygulamalarını
 

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Gereksiz olarak yer kaplar.
 
xmustx

xmustx

Üye
İstediğimde zaten samsung apps'de var.S6 neden alayım ki neden rootluyum ki
 
0MG90

0MG90

Üye
Microsoft'ta herkesi kölesi yapıyor. Cyanogen'de Microsoft ürünleri içerecekti.
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Adam basıyor parayı samsunga bile ekliyor :ehe
 


Üst Alt