Haber Samsung Galaxy S6 Active Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S6 Active Ortaya Çıktı
Samsung beklendiği gibi Galaxy S6 adı altında yeni ürünler duyurmaya hazırlanıyor. Güney Koreli firmanın son birkaç yıldır gelenek haline getirdiği Active ve mini telefonların yaz dönemine kadar tanıtılması muhtemel görünüyor. Bahsini ettiğimiz modellerden Galaxy S6 Active’in ilk görüntüsü ortaya çıktı.

[/url][/IMG]

Galaxy S6’nın suya, toza ve darbelere karşı dayanıklı sürümü ön düzen itibariyle Galaxy S5 Active modelini anımsatıyor. Telefonun arka bölümünde ise tasarım noktasında değişiklikler mevcut. Galaxy S6 Active’de kamera, LED flaş ve nabız ölçer sensörünün konumu Galaxy S6 ile aynı. Galaxy S6’da alt bölüme yerleştirilen hoparlör Active modelinde ise arka kısımda. Parmak izi sensöründen yoksun olacak telefonda IP67 ya da IP68 sertifikasının yanında 810G sertifikası da bulunacak. Askeri bir sertifika olan 810G, cihazı düşmelere karşı koruyor ve şoka karşı daha dayanıklı bir hale getiriyor.
Telefonun teknik özelliklerine gelince; Galaxy S6 Active’de 5.1-inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran, 64-bit sekiz çekirdekli Exynos 7420 işlemci, 3GB RAM, 16MP arka kamera, 5MP ön kamera ve 3.500mAh kapasiteli pil yer alacak.

• Beğen
Tepkiler: asroma7 ve RetaXter

yeumyang

yeumyang

Moderator
3500 mah pille gelirse süper olur ama s6 alacaklar pil icin bunu secerler s6 satışlarında düşüş olur

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Valla telefonu alacaklar bana kızmasın ama telefon bütün güzelliğini ve zerafetini kaybetmiş hiç beğenmedim.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve baskahmet

Emre

Üye
Tank gibi bişey özellikleri guzel

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kendi başlarına saçma sapan güncelleme derdi çıkarıyorlar.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
daha bunun galaxy s6 minisi var ya oda çıkacak :ehe

MaxipmaN

Üye
iğrenç

messevim

messevim

Üye
Ön taraftan nokia nın Symbian modeli olan Nokia 603 e benziyor.

Invoke

Invoke

Üye
Korkunç.

avast

avast

Üye
Bence fena degil iste kilifsiz kullaniriz en azindan

yeumyang

yeumyang

Moderator
güclü donanım s6 mini bekliyoruz samsungdan 4.5 inç güçlü pil

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S5 Active de vardı fakat yalnız T-MOBILE için demek kullanıcı kitlesi birtek Amerika Birleşik Devletlerinde.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
yeni görüntüler

suya toza dayanıklı bir cihaz hazırlanıyormuş

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Klasik bir active cihazı suya toza dayanıklı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çerçeveler çok geniş tutulmasa tasarımı çok farklı bir cihaz beğendim şahsen.

0MG90

0MG90

Üye
Tasarıma gel. Sürekli böyle yapıyorlar bu telefonu alıp savaşa gidicez sanki.
S6'daki suya dayanıklığı bu yüzden götürdüler bence. Active serisi satamıyorum o zaman normal serideki özelliği çıkarayım millet bunu alsın.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kesinlikle S4'te de aynısını yapmışlardı. S5'in active modeli var yalnız uluslararası pazara girmedi.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Tasarım ve bataryaya bakınca,su toz önemli degil tipi boz batarya için s6 ve s6 edge satısları baltalanmasın denmiş.
Yoksa zilyon tane kapak var bunun gibi koruma saglayan suya da dayanıklı dersen kusura bakma da Xperia da suya dayanıklı ama tipi bu dünyadan.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Serhan

Serhan

Üye
2.Dünya savaşı sırasında Samsung s6 çıkarsa olsa olsa böyle olurdu.

• Beğen
avast

avast

Üye
Birtek ben begendim heralde :ehe

Üst Alt