samsung galaxy S5839i ORİJİNAL ROM YARDIMMMM__--

Sponsorlu Bağlantılar

salih_123

salih_123

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy S5839i ORİJİNAL ROM YARDIMMMM__--
SAMSUNG S5839İ İÇİN TÜRKÇE ORİJİNAL ROM YAYINLANMAMIŞ. BENDE SİZE TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ SUNAN BİR ROM VARMI DİYE SORACAKTIM BEN birkaç rom denedim ama türkçe dil desteği sunan bir rom yok....

(ROM ÖRNEĞİN İTALYANIN ROMUDUR AMA TÜRÇE DİL SEÇENEĞİ OLABİLİR SİZDE VARSA LİNK VEYA MESAJ ATIN)

YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN SAOLUN......

kapakli511

kapakli511

Üye
senin telefon galaxy ace mi ilk çıkanı yani ?

salih_123

salih_123

Üye
    Konu Sahibi
benim tel galaxy ace model s5839i... farklı bir rom denedim hoşuma gitmedi eski haline getiremedim bende s5830i orjinal romu ile kullanıyorum ama s5839i kadar stabil değil onun için orjinal rom var ama türkçe dil sıkıntısı var

- - - Eklendi - - -

senin telefon galaxy ace mi ilk çıkanı yani ?

benim tel galaxy ace model s5839i... farklı bir rom denedim hoşuma gitmedi eski haline getiremedim bende s5830i orjinal romu ile kullanıyorum ama s5839i kadar stabil değil onun için orjinal rom var ama türkçe dil sıkıntısı var

ileyzerr

Üye
hocam rica ediyorum bana yardımcı olun bır telefon aldım 5830i diye ama ahlaksız satıcı kandırmıs benı telefon aslında 5839i diye bir model telefona rom atmıs ve telefon 5830i diye gorunuyor ikisi arasında fark varmı varsa hangisi ustun bunlar hakkında bılgı verebılırmısınız

bırde 5830i yazılımmı sankı bıraz yavas calısıyor gıbı geldı antutu 2.8 den 1670 kusur aldı ama acaba 5839i ye gecsem daha ıyımı calısır bırde 5839i icin orjinal firmware varmı varsa link verebilirmisinz

yardımlarınız ıcın tesekkur ederım

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Üst Alt