Samsung galaxy s5830i Need For Speed Shift

Sponsorlu Bağlantılar

ibo1996

ibo1996

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s5830i Need For Speed Shift
Bende bugün buldum anca çalıştırabildim (Konu Alıntıdır)

Buyrun video

Buda indirme linki

Başta söylediğim gibi konu alıntıdır amacım benim gibi arıyan arkadaşlara yardımcı olmak ve sonunda bulmalarını sağlamak :oke:

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
Kardeş Galaxy acede çalışıyor fakat beyaz ekran geliyor sebebini biliyorsan bi yardım edermisin ?

ibo1996

ibo1996

Üye
    Konu Sahibi
hareketli tema kullanıyorsan ondan olabilir.

evo_24

Üye
Paylaşım için teşekkürler.Bir sorum olacak.Amazing spiderman,batman the dark knight rises,modern combat 3 gibi oyunları galaxy ace 5830 i ile çalıştırabilir miyiz? Ben root yaptım telefona 3d chainfire yüklü ama oyunlara girdiğim zaman ya baştaki video başlarken oyundan atıyor ya da siyah ekran hatası veriyor.Acaba chainfire programını yanlış mı kurdum ki?Dediklerine göre chainfire 3d her oyunu açarmış.Yardımcı olursan sevinirim .Telefonu yeni aldım o kadar para verip de bazı programları açamamak beni üzdü gerçekten pişman oldum bu telefonu aldığıma.

- - - Eklendi - - -

Paylaşım için teşekkürler.Bir sorum olacak.Amazing spiderman,batman the dark knight rises,modern combat 3 gibi oyunları galaxy ace 5830 i ile çalıştırabilir miyiz? Ben root yaptım telefona 3d chainfire yüklü ama oyunlara girdiğim zaman ya baştaki video başlarken oyundan atıyor ya da siyah ekran hatası veriyor.Acaba chainfire programını yanlış mı kurdum ki?Dediklerine göre chainfire 3d her oyunu açarmış.Yardımcı olursan sevinirim .Telefonu yeni aldım o kadar para verip de bazı programları açamamak beni üzdü gerçekten pişman oldum bu telefonu aldığıma.

mardok

mardok

Üye
kaç tane denediysem olmadı umarım bu çalışır

NedenBirAdıYok

NedenBirAdıYok

Üye
S5830i çalışmıyor chainfire3d yüklü .bu s5830 için olan sürümdür beyaz ekran geliyo çünkü.

ibo1996

ibo1996

Üye
    Konu Sahibi
oyunların sonuna hvga ekleyerek arat büyük bi ihtimalle açar ben nova nfs hot pursuit nfs shift (shift biraz geç açılıyor ) oynuyorum chainfire 3d ile

mardok

mardok

Üye
yazı ile ilgili bi seçenek vardı sadece onu işaretleyin

target58

target58

Üye
galaxy mini 2 sorunsuz çalıştı :)

omeruludag

Üye
kardeş kaç gundur bakıyorum aynı sorun bendede var ne yazıkki yok her yolu denedım son 1 yol kaldı onuda denıyecem olmassa silicem telden

forzaEnes

Üye
ben indirme linkine tikliyorum ama indirme basarisiz diyo yardim lutfen ... :(

- - - Eklendi - - -

ben indirme linkine tikliyorum ama indirme basarisiz diyo yardim lutfen ... :(

MrRobin

Üye
Ya shift çalışıyor s5830i de ama chainfire 3d le bile açsan bi tarafı beyaz bi tarafı renkli oluyorr

Üst Alt