Telefon Tavsiyesi Samsung galaxy s5570 mini mi yoksa samsung i5510 mu ?? Yardım lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

yalnizkovboy61

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s5570 mini mi yoksa samsung i5510 mu ?? Yardım lütfen...
Telefon almayı düşünüyorum ve bu iki telefon arasında kararsız kaldım.... Samsung galaxy mini bağlantı hızı 7.2 mbps olarak gösteriyor. Öbürünün 48 kpbs.. Büyük bir fark var.. i5510 da klavyesi var ek olarak birde 16 milyon renk çözünürlüğü diyor. Diğerinin 256k.... 650 lira fiyatı geçmeyecek samsung veya nokia daha iyi bir telefon varsada önerirmisiniz.. Samsung wawe 7233 te fena deil gibi ama işletimi bada.... Bu linkte iki telefonun karşılaştırması var...

tetova34

tetova34

Üye
Fazla Uzatmadan Şöyle Söyleyeyim 500 tl civarında ala bilceğin en iyi Samsung galaxy s5570 mini Ben Alalı 3 gün oluyor çok memnunum ama yinede iyi ce araştır belki daha iyisini bula bilirsin Memnunmusun cihazdan dersen evet :)

yalnizkovboy61

Üye
    Konu Sahibi
Saol bakacağım :)

Starsley

Samsung galaxy mini al

zeusahmet

zeusahmet

Üye
facbookta rahatlıkla video izlenebiliyor mu ?

yinesensiz

yinesensiz

Üye
kardeşim galaxy mini derim bende alalı 4 gün oluyo memnunum...

cesurr83

Üye
arkadaşlar bendede samsung galaxy mini var ama falash desteği yok hangi flaş palyer yüklemem gerek ve yükleme linkini verirseniz memnun olurum

yakamoz1932

yakamoz1932

Üye
1ghz. işlemci şart adres ise market.android.com istersen skyfire yükle.

selin_24

Üye
samsung galaxy mini yi kullanan arkadaşlar telefonda herhangi bir problem varmı ekran çözünürlüğüne düşük diyolar ne diyorsunuz cihazla ilgili bi sıkıntınız oldumu şimdiden tşkler bende nisan ayında almayı düşünüyorum.

cesurr83

Üye
ya arkadaslar samsung galaxy mini flaşh desteği hakkında acil bilgi veebilirmisinz

yinesensiz

yinesensiz

Üye
galaxy miniyi kullanalı 1.5 hafta oluyo bi yanlışını görmedim :) çözünürlüğü düşük ama inan sonradan alışıyosunuz çok fazla dert edilecek bişey deil memnunum birde telefon konuşması yaparken ses boşluktan geliyo sanki.. onun haricinde güsel kibar kullanışlı bi telefon...

aslzde

Üye
kolay gelsin bir şey soracağım ben yeni aldım da 5570 i bilgisayar la usb bağlantısı yapamıyorum önceki samsung modellerinde yığın depğolama diye bir bölüm vardı ama bulamadım yardım cı olurmusunuz

ugur_1453

Üye
ben alalı 1 hafta oluyor gayet guzel cıhaz hareketlı tema bulamıyanlar varmıs arayınca bulunuytor bunu anladım hemen yukledım harıka telefon

AleynaGörgün

AleynaGörgün

Üye
Glaxy mini bence çözünürlüğüde gayet iyi.Telden ne beklediğine baglı.Bence cok güzel

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Arkadaşım bence samsung İ5510 al teknik özellikleri galaxy mini'den daha iyi. Galaxy mini'nin ekran çözünürlüğü çok kötü ayrıca video çekimide iyi değilmiş.Aşağıdaki linkler sana yardımcı olacaktır.

Galaxy mini

Galaxy i5510

mahir355

Üye
Bilmeden yorumlar yapıp herkesi yanlış bilgilendirmeyin.48 kbps ne ya.i5510 7.2 Mbps hızında veri indirir.

sonyildiz

sonyildiz

Üye
galaxsi mini kullanıyorum telefon süper alt yazılı film leri seyrediyorum dizileri yani , Xilisoft Video Converter Ultimate programı ile h.264 video 320 ye 240 en yüksek ayarda ceviriyorum cam gibi ekrana tam oturuyor bs player var android markette bedava yükledim ve program tek kelimeyle 10 numara alt yazılı diziyi the wire şuan 4 sezonu seyretmekteyim alt yazıyı istediğim büyüklüğe alabilme istediğim renk yapabilme ve daha bir cok kaliteli özellikle rahatlıkla zevkle iş yerinde otobüste seyrediyorum telefondan cok memmnunum .LAKİN KEŞKE DAHA DA BÜYÜK MESALA TABLET ALSAYMIŞIM EN İNDE SONUNDA DEV GİBİ DEİLDE ŞÖYLE CEKETİN CEBİNE SIGACAK DİZİLERİ SEYREDECEGİM BİR TABLET ALACAĞIM ÖYLE GÖZÜKÜYOR Son olarak android galaxsi mini akıllı telefonumdan öyle memnun kaldımki oyunlarıyla programlarıyla internete her şeyi yapabilmesiyle telefona para vermeyi aptalca bulan ben keşke 300 tl daha 500 tl daha verip samsung un cok üst modellerini alsaydım diyorum...
http://www.maxicep.com/cep-telefonu...-s5570-galaxy-mini-akilli-telefon-610568.html

----------Eklendi @ 21:57:20 ---------- Yazıldı @ 21:49:30 ----------

film ler ben seyrediyorum galaxsi mini de görüntü süper net cok eğlenceli ok. görüntü kalitesi eğer seyrettiğin video film dandik kalitesiz bişey deilse ok..

nurs_1

Üye
bn ekran kilidini unuttum nasıl acabilirim

_symbiancı_

Üye
mini

Üst Alt