Samsung Galaxy S5 Zoom (K Zoom) 29 Nisan'da tanıtılacak

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tamam kamera isteyen DSLR alır ama bu cihazın aynı zamanda bir telefon olduğunu unutmamak gerek. Yani gelişmiş kamera özelliklerine sahip bir telefon. 2 cihaz taşımak varken Samsung bunu tek cihaza indirgiyor. Tabi yinede boyut konusunda hak veriyorum size. Tanıtımları gelsin biraz daha olumlu bakarsınız cihaza

Tepkiler: mehsevim ve B.A.R.O.N

Kerim.

Üye
Niye bu önyargı?

Tepkiler: B.A.R.O.N
Niye bu önyargı?
Önyargı değil aslında beklentilere uygun bir tasarım yok. Yapabiliyorsan normal bir telefon görünümünde yap. Bu alet telefondan çok fotoğraf makinesine benziyor. Fotoğraf makinesine benzedikten sonra hemen hemen her firma bu nitelikte bir cihaz yapabilir.

Invoke

Üye
Benim önyargımın sebebi S4 Zoom ve Galaxy S5.

Tepkiler: Silinen Üye 2392690 ve Burak Altun

Kerim.

Üye
Tasarım kötü gerçekten ama düzeltirler belki bunda

Tepkiler: Burak Altun
Samsungun tamamen 1020'yi çekememesi başka bişey değil tasarlayan mühendis göremiyor mu tasarım yoksunu olduğunu.bilmiyorum artık belki incelir falan ama incelse ne kadar incelecek

Tepkiler: Burak Altun

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Tepkiler: GDDR5

0MG90

Üye
Ben bu tür cihazlara sıcak bakmıyorum. Bilgisi olmayan biri görse fotoğraf makinesiyle konuşuyor der.

Tepkiler: mehsevim ve >Pessimistic.
Cihaza ait resimler

Tepkiler: mehsevim ve B.A.R.O.N

Enes

Üye
Samsungun engin ürün yelpazesini neden eleştiriyorsunuz ki

Ben bu tür cihazlara sıcak bakmıyorum. Bilgisi olmayan biri görse fotoğraf makinesiyle konuşuyor der.
Sesli güldüm. Harbiden bu işlerden uzak biri görse ki zaten nüfusun %70'i gibi bir kesim teknolojiden topyekün uzak, fotoğraf makinasıyla napıyor bu derler, daha bluetooth kulaklıkla konuşarak ilerleyen kişilere yeni alışmışken biraz enteresan bir manzara koyar ortaya.

Tepkiler: mehsevim ve 0MG90
O kadar kötü değil beyler ya isteyen alır boşverin