Haber Samsung Galaxy S5, Note 4, Note Edge Mart ayı güvenlik güncellemesi almaya başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5, Note 4, Note Edge Mart ayı güvenlik güncellemesi almaya başladı
Samsung, bazı cihazları için aylık güvenlik güncellemeleri sunmaya devam ediyor…


Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemi akıllı telefon pazarında sayısız firma tarafından kullanılırken, geçtiğimiz sene içerisinde bazı önemli akıllı telefon üreticileri ve Google, cihazları için aylık olarak güvenlik güncelleştirmeleri yayınlamaya başlamışlardı.




Güney Kore devi Samsung’dan da önemli modelleri için aylık güncellemeler gelirken, gelen bilgilere göre Samsung Galaxy S5, Note 4, Note Edge için Mart ayı Android güvenlik güncellemesi yayınlanmaya başlandı.

Şimdilik ilk olarak İngiltere ve Hollanda’da Samsung Galaxy S5, Note 4, Note Edge kullanıcıları için bu yeni güncellemenin sunulduğu rapor ediliyor.

Ancak ilginç olan nokta ise Samsung’un hala 2015’deki Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy Note5 ve Galaxy S6 edge+ akıllı telefon modelleri için güncellemeyi sunmadan, daha eski cihazları için bu güncellemeyi yayınlamış olması.

Diğer taraftan Samsung, şu sıralar yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7’nin dünya genelinde satışa sunulması ile uğraşıyor. 11 Mart tarihi itibari ile ABD başta olmak üzere dünya genelinde 60 ülkede satışa sunulan üst seviye modeller yarın da dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı Çin’de satışa sunulacak.

Samsung Galaxy S5, Note 4, Note Edge Mart ayı güvenlik güncellemesi almaya başladı - MaxiCep
 


Üst Alt