Samsung Galaxy S5 Neo ön sipariş sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5 Neo ön sipariş sunuldu
S6 varken neden s5 neo ve pahalı :hmmm

Samsung, Hollanda’lı perakende satıcısı üzerinden yeni akıllı telefonu Galaxy S5 Neo’yu ön siparişe sundu.

Akıllı telefon pazarının lider ismi Samsung, yeni cihazlarını bünyesine katarak yoluna devam ediyor. Geniş ürün yelpazesine sahip olan firma, pazardaki liderliğini bırakmak istemiyor.

Yılan hikayesin dönen Galaxy S5 Neo akıllı telefonun ön siparişe sunulduğu haberi geldi. Daha önce yapılan haberlerde cihazın Çek Cumhuriyetinde ön sipariş sunulduğu haber yapılmıştı. Ama nedendir bilinmez ama ön siparişe bir türlü konulamadı. Yeni gelen haberde ise akıllı telefonun Hollanda’nın en ünlü perakende satıcılarından birinde resmi olarak SM-G903F seri numaralı Galaxy S5 Neo akıllı telefonun listelendiği görülmekte. Yapılan açıklamada cihazın Ağustos ayı sonunda dağıtımını yapacakları bildirilmiş.

Galaxy S5 Neo akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 142 x 72.5 x 8.1 mm boyutlarında ve 145 gramağırlığında karşımıza çıkıyor. 5.1 inç genişliğinde Super AMOLED dokunmatik ekrana sahip olan cihaz, gücünü 64-bit mimarisinde 1.6 GHzhızında çalışan işlemci içeren ve Mali- T720 GPU grafik işlemcisini bünyesinde barındıran Exynos 7580 yonga setinden alacak. Ayrıca arka yüzeyinde 16MP çözünürlüğünde ana kamera konumlandırılmış.

Siyah, altın ve gümüş renk seçenekleri ile sunulan Galaxy S5 Neo akıllı telefonun fiyat etiketi ie 429€ olarak belirlenmiş. Firma gelecek ayın sonunda cihazın dağıtımını yapacağını taahhüt ediyor.

Samsung Galaxy S5 Neo ön sipariş sunuldu - MaxiCep

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
güzel strateji yürütüyorlar vesselam

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Buğra S6 varken neden S5 Neo demişsin. Bana sorarsan samsung kalıcı kullanıcılarının şikayetleri sebebi ile bataryası ve microSD çıkan üst seviye taleplerine böyle cevap vermiş.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bencede iş yapar kamera ve işlemci iyidir orta-high bir cihaz olmuş

MaxipmaN

Üye
düzgün fiyattan gelirse satabilir, ama yarabandıdır bu şimdi

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
@Buğra S6 varken neden S5 Neo demişsin. Bana sorarsan samsung kalıcı kullanıcılarının şikayetleri sebebi ile bataryası ve microSD çıkan üst seviye taleplerine böyle cevap vermiş.
Olabilir ama şimdi bu modeli trde 1500 ile satmaya kalkarsa olmaz çünkü s5 şuan paralel de 1400 e alınabiliyor exynos olan s5ler

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Olabilir ama şimdi bu modeli trde 1500 ile satmaya kalkarsa olmaz çünkü s5 şuan paralel de 1400 e alınabiliyor exynos olan s5ler
Türkiye de S5'ler snapdragon olması lazım. Yani benim media marti teknosa vatan bilgisayar gibi yerlerde baktığıma göre snapdragon. Samsung mağazasındakilerde öyle.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
ben de snapdragon diye biliyorum türkiye s5leri

hikmet366

hikmet366

Üye
Bu samsung ne modeller çıkarıyor abi güncelleme diyince içi e ..

0MG90

0MG90

Üye
Yeni nesil banyo terliği plastiği

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

Emre

Üye
Nemo olmasın o? ;)

Buğra

Buğra

Admin