Reşwan
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Gayet stabil kullanışlı her hangi bug yada kasılma olmadı. Detaylı test etme imkanımda olmadığı için performans ile alakalı birşey diyemiyorum, sadece Rusya rom olduğu için gereksiz bir kaç uygulama entegre edilmiş, mesela yandex korumalı sistem uygulaması var root explorer ile kaldırdım.Hocam rom u denediniz mi denediyseniz yorum görüş yazar mısınız ?
Yükseltme olmasın kurulumdan önce twrp den format at temizlensin, temiz kurulum yap, gerçi kurmuşsun artık tekrar kurmaya çalış verileri yedeklemeyi unutma amahocam bekliyorum ama samsung yazısınd takıldı.
EDİT: orayı geçti şimdi android yükseltiliyor diyor.
telefonunu kapalı konumuna getirip ortadaki tuşa basıp sonrasında açma / kapama ( power ) tuşuna basıyoruz aynı zamanda ses açma tuşuna basıyoruz. Telefon açılana kadar basılı tutun tuşları. Telefonunuz açıldığında karşınıza çıkan ekranda wipe data/ factory reset ve wipe dalvik yapıyoruz, ardından reboot now ile format atarak telefonunuzu yeniden başlatabilirsin. Telefon eski kalıntılarından kurtulmuş olur, sonrasında tekrar Odin ile kurulum yapabilirsin.Kuruldu fakat nasıl temizden kurcam.
S5 Miniye temizden format atmak için wipe data/ factory reset yaptım SAMSUNG yazısında takıldı ne yapıyım wipe dalvik yapmadım.
hocam cihaz açılmış durumda fakat ben yedek almadım ve fotoğraflarım gitti nasıl geri getiririm aci cevap yazzarsan sevinirim.Reşwan usta
Hocam TWRP ve root ayarlayabildiniz mi?
fabrika ayarına almayı dene büyük ihtimal çözülürhocam romu yukledim odinden ama wifi acilmiyor ne yapabilirim
backup tan eski surumu yukleyip direk uzerine kurdum sorun duzeldi tesekkurlerfabrika ayarına almayı dene büyük ihtimal çözülür
hocam telefonu okumuyor yok yaniAndroid cihazlar da dosya kurtarmak biraz zor kardeşim dikkat etseydin keşke, yalnız kafaya takma ben çok sildim yanlışlıkla önemli olan Pc den arşivler gitmesin ona yanarım işte.
Neyse yinede denemekte fayda var, telefon ayarlarından USB hata ayarlamayı aktif et, daha sonrasında internetten Pc için aktive un delete programını indir tam sürüm bulabilirsen, telefonu bağladıktan sonra programı açıp telefon yoluna sağ tıklayıp recovery diyip tarat umarım bulur. Etkili ve sağlam bir yazılımdır.
hocam telefonu okumuyor yok yani
Açıldı mı?SAMSUNG DA TAKILDI ACIL YARDIM EDIN
Açıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?