Samsung Galaxy S5 için konsept tasarım

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5, böyle gelse ne dersiniz?

Samsung akıllı telefon pazarında yakaladığı başarıyı, yeni ürünlerle bir adım daha öteye taşıma amacında. 2013 senesi içerisinde iki yeni modeli ön plana çıkmıştı. Bunlar arasında Galaxy S4 ve Galaxy Note 3 adında ki modeller vardı. Ayrıca diğer taraftan dünyanın ilk kavisli ekran sahip akıllısı Galaxy Round ile de tüm gözleri üzerine çekmişti.

Samsung 2014′de de yükselişini sürdürmeyi amaçlıyor. İddialara göre ilk gelecek cihaz da Galaxy S5 adında ki yeni amiral gemisi olacak. Bu yeni akıllı telefonun, yine beğenilen bir tasarım ve üst düzey donanım ve yazılım özellikleri ile gelmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy S5 hakkında gelen iddialara göre, yeni akıllı telefon 2K çözünürlükte ekran ile gelecek. Hatırlanacağı üzere bir süre önce ilk 2K ekrana sahip akıllı telefon Vivo Xplay 3S olarak lanse edilmişti. Ayrıca Oppo’da yeni amiral gemisi modeli Find 7′nin 5.5″ 2K çözünürlükte ekran ile geleceğini doğruladı.

Ayrıca Samsung Galaxy S5, yeni Qualcomm Snapdragon 805 / 64-bit Exynos yonga seti ile sunulabilir. Diğer özellikler de 3-4GB sistem belleği ve 16MP arka kamera olarak sayılabilir.

Samsung Galaxy S5′i beklerken, bazı konsept tasarımlar da ortaya çıkıyor. Bunlardan bir tanesi de Galaxys5info’dan geldi.

Bu konsept tasarımda ki özellikler ise:

Android 4.4 KitKat
64 Bit Exynos-Octa sekiz çekirdekli işlemci
4 GB RAM
5.25″ Flexi-UHD (2K) ekran
16 MP kamera ISOCELL
Kablosuz kulaklıklar, Quad-surround hoparlör
İris tarayıcı

mcnpl4

mcnpl4

Üye
samsung haric butun markalari animsatiyo sanki. tus kismi resimdeki gibi olmaz ama gerisi hic belli olmaz kaliteli ses beklentim var benim de

MaxipmaN

Üye
bu samsung tasarım yapamıcak :D

Invoke

Invoke

Üye
Güzel de... İmkansız. :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
:bleh: