Anket Samsung Galaxy S5 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2en

2en

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5 Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?
Samsung Galaxy S5 Hakkında Neler Düşünüyorsunuz ..Ve S5 Hakkında sorular,sorunlar,ticari,parasal .. Her yönden soru cevapları burda tartışalım .. Bu konu hakkında hepimiz bilgi sahibi olalım :D

İlk soruya ben başlayayım "S4 ile farkı nedir ve Note3 ile kıyaslama yapılır mı" çünkü en çok rekabet gören telefon diye sordum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S5 2GBram olmasi benim sinirime gitti diğer markalar bunu firsat edinip s5'ten daha iyi cihaz yaptıklarinı zannedecekler :D bu kalp sensorü tam ihtiyarlara gore olmuş. Parmak okuyucuda androidte yibe samsung böyle bir ilk yaptı. Su geçirmez olması s-healt'i benim gibi cok kullananlae veya su geçirmesin isteyenler için iyi olmus. S-healt'i açar havuza. Atlarım :D işlemciye artık coğu kişinin takıldığını sanmıyorum her işlemcj artık akicı. :)

fk555897

fk555897

Üye
Güzel bir telefon.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
damacana hemde yarabandı kapaklısından :ehe

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kim ne derse deşin piyasada ki her telefondan daha iyi note 3 te 3gb ram var bunda 2 olmasi az

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Işlemci snapdragon olduğundan samsung perfonmansı ortaya çıkacaktır. Yeni arayüzün çok daha stabil olduğu aşikar.

Z2 ve M8'de de Snapdragon var. Ayrıca Touchwiz'in Sense ya da Timescape kadar akıcı olduğunu hiç sanmıyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
snapdragonu hep exynos kopardı samsung millet yoj böyle şöyle derdi ondan dedim :D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hiç belli olmaz gireceğiz... :)

Akıcılık konusunda belki Timescape'e yetişebilir ama HTC'nin Sense arayüzüne yetişemez şu haliyle. :D 512MB RAMle bile çok akıcı çalışıyor. Sınıftan bir arkadaş HTC Desire 300 almış. Biraz kullandım telefon akıyor. Tabi ben de güzel bir donanımı var sandım. Internetten bir baktım çift çekirdekli Snapdragon S4 Play Cortex-A5, Adreno 203, 512MB RAM var. :D Şaştım kaldım. Adamlar yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt