Samsung, Galaxy S4'te Umduğunu bulamadı

Sponsorlu Bağlantılar

partyhard

Üye

ya lafı nasıl oraya getirdin. Hayretler içindeyim!!! Performans bazında diyorum sen donanıma geliyorsun. Donanımdan ziyade performans daha önemli bence. Kaldı ki s4 teki donanımı çok aktif olarak kullanan varsa ona helal olsun diyeceğim. 8 çekirdeği aynı anda kullanabilen uygulama yada oyun var mı? S4te bazı donma kasma yaşayanlar da var. Yazılımsal bir sorun olduğu ortada. Bilmem anlatabildim mi?
s4ün yepyeni bir UI si var + olarak nexuslarda dahil olmak üzere 4.2.2de ciddi anlamda ram sızıntısı var. google bu yüzden hızlı bir şekilde 4.3ü çıkartıcak

Kerim.

Kerim.

Üye

ya lafı nasıl oraya getirdin. Hayretler içindeyim!!! Performans bazında diyorum sen donanıma geliyorsun. Donanımdan ziyade performans daha önemli bence. Kaldı ki s4 teki donanımı çok aktif olarak kullanan varsa ona helal olsun diyeceğim. 8 çekirdeği aynı anda kullanabilen uygulama yada oyun var mı? S4te bazı donma kasma yaşayanlar da var. Yazılımsal bir sorun olduğu ortada. Bilmem anlatabildim mi?

Bende zaten performans olarak daha iyi manasina getirdim iyi derken:zzz:bu arada s4e bi rom atarsin bak o zaman performansa.ya da rootlayip kendinde duzeltebilirsin telefonu.samsung bir suru ivir ziviri var telefonda.o zaman bak bakalim nasil oluyor telefon

- - - Eklendi - - -

Ayrica stock romdada s4 iyi.sadece bazi oyunlar fhd uymuyor ve KUCUK fps dusmeleri oluyor ama sozu bile edilecek kadar degil

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
s4ün yepyeni bir UI si var + olarak nexuslarda dahil olmak üzere 4.2.2de ciddi anlamda ram sızıntısı var. google bu yüzden hızlı bir şekilde 4.3ü çıkartıcak

Bilgiler için teşekkür ederim.4.3 güncellemesi gelirse o zaman s4 ve diğer telefonlar için hayırlı olsun demek düşer bize.

- - - Eklendi - - -

Bende zaten performans olarak daha iyi manasina getirdim iyi derken:zzz:bu arada s4e bi rom atarsin bak o zaman performansa.ya da rootlayip kendinde duzeltebilirsin telefonu.samsung bir suru ivir ziviri var telefonda.o zaman bak bakalim nasil oluyor telefon

- - - Eklendi - - -

Ayrica stock romdada s4 iyi.sadece bazi oyunlar fhd uymuyor ve KUCUK fps dusmeleri oluyor ama sozu bile edilecek kadar degil

rom root attığın zaman garanti gümlemiyor mu ? Sayaç vardı yanlış hatırlamıyorsam. ? Kaldı ki öyle bir şey yapılsaydı samsung neden koymuyor diye insan şüpheye düşüyor. Ayrıca rom ve root her kullanıcı için kolay bir şey değil. Yanlış yapılacak bir işlem de acemiler için servisin yolu görünmez mi.?

Türe

Türe

Üye
O sayac isi fasa fiso abi. İstenirse sifirlanir saniyeler icinde.

Kerim.

Kerim.

Üye

Bilgiler için teşekkür ederim.4.3 güncellemesi gelirse o zaman s4 ve diğer telefonlar için hayırlı olsun demek düşer bize.

- - - Eklendi - - -

rom root attığın zaman garanti gümlemiyor mu ? Sayaç vardı yanlış hatırlamıyorsam. ? Kaldı ki öyle bir şey yapılsaydı samsung neden koymuyor diye insan şüpheye düşüyor. Ayrıca rom ve root her kullanıcı için kolay bir şey değil. Yanlış yapılacak bir işlem de acemiler için servisin yolu görünmez mi.?
Yok ya basit.duzgunce oku denilenleri ve duzgunce yap.ilk basta karisik gelebilir ama duzgunce okuyunca basit:evet:

- - - Eklendi - - -

O sayac isi fasa fiso abi. İstenirse sifirlanir saniyeler icinde.

Suleyman bu sayac nerden bakiliyor ya?

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi

Yok ya basit.duzgunce oku denilenleri ve duzgunce yap.ilk basta karisik gelebilir ama duzgunce okuyunca basit:evet:

- - - Eklendi - - -

Suleyman bu sayac nerden bakiliyor ya?
telefonu download moda alırken(telefon kapalı iken ses açma + orta tuş + açma tuşu)

Kerim.

Kerim.

Üye
Dur bakiyim bi

- - - Eklendi - - -

Custom bilmemne bisey yaziyodu onda NO yaziyor.
Kernelede !!SAMSUNG!! yaziyor.ee noluyo simdi bu?:D

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
sanırım wonderda yok o zaman

Kerim.

Kerim.

Üye
:allalla:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Kafa karıştırdım sanırsam. ;) Kerim336 güncelleme demem bu yüzden. Donanım kaldırıyor ise güncelleme vermeyen firmaları kınım kınım kınıyorum ısrarla. Öyle cihazlar var ki 2.3.* versiyonu kullanıyor. Cihaz 4.*.* u babalar gibi kaldırabilir ama satalım gerisi yalan misali. Neyse yakın bir zamanda sana gm Discovery yakışır ;)Lumia 620 gibi f/p cihazı olmaya adaydır.

enterneoll

enterneoll

Üye
    Konu Sahibi
Kafa karıştırdım sanırsam. ;) Kerim336 güncelleme demem bu yüzden. Donanım kaldırıyor ise güncelleme vermeyen firmaları kınım kınım kınıyorum ısrarla. Öyle cihazlar var ki 2.3.* versiyonu kullanıyor. Cihaz 4.*.* u babalar gibi kaldırabilir ama satalım gerisi yalan misali. Neyse yakın bir zamanda sana gm Discovery yakışır ;)Lumia 620 gibi f/p cihazı olmaya adaydır.

general mobile discovery çıkmasaydı belki :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

general mobile discovery çıkmasaydı belki :D

620 halen wp8 de f/p cihazıdır bence (512 ram yerine 1gb ram olsaydı wp8i sallardı).Her işletim sisteminin bir f/p modeli olur Androidte gm bu tahta en büyük aday.Bekleyelim görelim kısaca.

Kerim.

Kerim.

Üye

Yok benim kafam benim telefondaki sayaca takildi.evet haklisin diger gunc. konusunda:oke: ben alacagini pek sanmiyorum ama.yurtdisindaki modele bagli bence

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bi cyonogenmodd ciksa süper olur

Kerim.

Kerim.

Üye
Ciksa cok cok iyi olur ama sanmiyorum ya:(

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
sen zırt pırt peşpeşe telefon çıkarırsan tabi talep görmez adam daha s3ün taksitini bitirmems s4 nasıl alsın bence iki senede bir çıkarılmalı yeni telefon

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Sonuçta telefon bu bi yerden yukarısına gerek yokki

alenkolik

alenkolik

Üye
Note 2 kraldir kral.

phasan

phasan

Üye
iyi olmuş samsunga . insanlarla dalga geçer gibi telefon sürüyor piyasaya . daha millet s3 e yeni alışırken mini çıkardı arkasından s4 çıkardı. çıkardığı s4 de öyle aman aman bir cihaz değil yazık valla .

Bence apple guzel yapıyo yılda 1 tel cıkartmakla en azından adam aldı apple tekefonu bıraz kulkanmış olur

partyhard

Üye
s3le mini aynı sınıf cihazlar mı? s3 çıkalı 1 yılı geçti. bu biraz iphone 6s çıksada 3gs alsak gibi oluyo

Üst Alt