Samsung Galaxy S4 Zoom için kutu açma videosu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 Zoom için kutu açma videosu geldi
Samsung, 2013 içerisinde amiral gemisi Galaxy S4 akılı telefonunun yanı sıra bir çok farklı Galaxy S4 versiyonu ile karşımıza geldi. Bu versiyonlara bakacak olursak eğer, daha küçük ve daha düşük donanım özelliklerine sahip Galaxy S4 Mini, suya ve toza karşı dayanıklı versiyon Galaxy S4 Active ve Galaxy S4 Mini’nin kamera özelliği ön plana çıkartılmış versiyonu olan Galaxy S4 Zoom firma tarafından sunulan modeller oldu.




Bunlar arasında yer alan Galaxy S4 Zoom, fotoğraf makinesi kalitesinde görüntüleri akıllı telefonu üzerinden elde etmek isteyen kullanıcılar hedeflenmiş. Galaxy S4 Zoom‘un arka yüzünde 1/2.33″ sensör boyutuna ve 10x optik zum kabiliyetine sahip OiS, HDR ve panorama desteği sunan 16MP kamera yer alıyor. Ayrıca ön tarafında da 1.6MP kamera konumlandırılmış.

Diğer özelliklerine bakacak olursak eğer, akıllı telefon 4.3″ büyüklüğünde ve qHD çözünürlükte Super AMOLED dokunmatik ekran içeriyor. Yonga seti olarak 1.5Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli Cortex-A9 tabanlı işlemci içeren yonga seti tercih edilmiş.

Mali-400 grafik işlemci ile gelen akıllı telefonun sistem belleğinin 1GB olduğunu da belirtelim. 8GB dahili veri kapasitesi sunsa da kullanıcı için sunulan alan 5GB. Ayrıca İşletim sistemi olarak da Google Android 4.2.2 Jelly Bean tercih edilmiş.

İngiltere’nin cep telefonu operatörü Clove üzerinden gelen kutu açma videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

[video=youtube;awHdwcq6y9I]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=awHdwcq6y9I&t=0[/video]

Samsung Galaxy S4 Zoom için kutu açma videosu geldi
 


Üst Alt