Samsung Galaxy S4 ve Galaxy S4 Mini Black Edition modelleri resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 ve Galaxy S4 Mini Black Edition modelleri resmi olarak duyuruldu
Samsung’dan yeni Black Edition akıllı telefon duyuruları geldi.

Akıllı telefon pazarında mücadelesini sürdüren Samsung’da 2014 ilk ayında arka arkaya yeni cihaz duyuruları gelmeye devam ediyor. Bugün yeni modellerinden Galaxy Note 3 Neo gün yüzüne çıkarken, şimdi de Samsung Galaxy S4 ve Galaxy S4 Mini Black Edition modelleri resmi olarak duyuruldu.

Hatırlanacağı üzere hem Galaxy S4 hem de Galaxy S4 Mini için Black Edition versiyonu iddiaları Aralık ayında ortaya çıkmıştı. Firmanın bu yeni modelleri Samsung’un Rusya web sitesi üzerinde listelenmiş durumda. Black Edition ile her iki akıllı telefon da Galaxy Note 3′ün arka yüz görünümüne kavuşuyor.

Fiyatına bakacak olursak eğer, Galaxy S4 Black Edition yaklaşık 660$, Galaxy S4 Mini Black Edition ise yaklaşık 460$ fiyat etiketine sahip. Teknik özelliklerinin de uluslararası versiyon ile aynı olduğunu belirtelim.

Henüz bu yeni akıllı telefonları Avrupa’da ne zaman sunulacağına dair bilgi ise bulunmamakta.

Teknik özellikleri hatırlayacak olursak eğer:

Galaxy S4, 5″ büyüklüğünde 1920×0180 pikse dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 600 yonga set, 2GB sistem belleği, 16GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 2MP ön kamera gibi özeliklere sahip. Galaxy S4 Mini ise 4.3″ 540×960 piksel dokunmatik ekran, Qualcomm MSM8930 Snapdragon 400 yonga seti, 1.5GB sistem belleği, 8GB dahili veri kapasitesi, 8MP arka kamera, 1.9MP ön kamera ile geliyor.

Samsung Galaxy S4 ve Galaxy S4 Mini Black Edition modelleri resmi olarak duyuruldu - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: yusuf1998x

bahaddin53

bahaddin53

Üye
Arkasi guzel note 3 un black edition a koymalari guzel

fatihcvk

fatihcvk

Üye
s4 mini icin kapagini alsak yeter her halde .d

NEXUS

NEXUS

Üye
Samsung Gayet Güzel Telfon Yapıyor Fakat O Orta Tuş Bozuyor , Onu Kaldırıp Dokunmatik Yapsalar Tasarım Süper Olacak :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung Gayet Güzel Telfon Yapıyor Fakat O Orta Tuş Bozuyor , Onu Kaldırıp Dokunmatik Yapsalar Tasarım Süper Olacak :)

Bence orta tuşun olması daha iyi ekranı tam kullanıyoruz yanlışıkla basma gibi bir durum yok

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Bence orta tuşun olması daha iyi ekranı tam kullanıyoruz yanlışıkla basma gibi bir durum yok
Benim tel nexus 4 full dokunmatik ve bir kere bile yablışıkla basmadım :) artı ben orta tuşun olduğu yerin yanındaki tuşlar gibi olursa süper dedim :) HTC one gibi :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim tel nexus 4 fu ll dokunmatik ve bir kere bile yablışıkla basmadım :) artı ben orta tuşun olduğu yerin yanındaki tuşlar gibi olursa süper dedim :) HTC one gibi :)

Video izlerken biraz sıkıntı yapıyor ondan dedim yoksa oyunlardada yapar. Onun dışında gözü olan basmaz yanlışıkla :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kapağı Samsung Servisinde Olurmuki ?

NEXUS

NEXUS

Üye
Video izlerken biraz sıkıntı yapıyor ondan dedim yoksa oyunlardada yapar. Onun dışında gözü olan basmaz yanlışıkla :)
android 4.4'le tam ekran özelliği eklendi yani bazı oyunlarda ve tüm filmlerde sanal tuşlar yok oluyor tekrar getirmek için elini koyuyosun o kadar.elini yana doğru çekiyosun.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar i9505 Black Edition aldım. Herkese tavsiye ederim. Arka taraf çok şık duruyor.

Üst Alt