Samsung Galaxy S4 Oyunları Hd

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi

2-RUN9

Üye
gpk yı nasıl acıyoruz ya bu nasıl paylaşımdır hiç acıklama yok !!!

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
gpk yı nasıl acıyoruz ya bu nasıl paylaşımdır hiç acıklama yok !!!

Winrar ile birlikte aca basicaksiniz icinden apk ve data cikiyor

- - - Eklendi - - -

Paylasim gayet dogru siz okumamissiniz tekrar bakin ve yorumunuzu duzeltin

paylaşıcağım

- - - Eklendi - - -

çok ilginç bir sorun dosyayı rardan çıkarıp mı atıyorsunuz yoksa direk rardan telefonamı çıkartıyorsunuz ?
Rardan çıkarıp atiyordum olmuyordu bende kök klasöre atıp telefondan dosya yöneticisi kullanıp obbye attım çözüldü sanırım romdan kaynaklı ilginiz için teşekkür ederim çok yararlı konu.

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi

Rardan çıkarıp atiyordum olmuyordu bende kök klasöre atıp telefondan dosya yöneticisi kullanıp obbye attım çözüldü sanırım romdan kaynaklı ilginiz için teşekkür ederim çok yararlı konu.

Buradan oyunlari indirin hepsi calisicaktir ama calismassa bana ulasin elimden geldigince yardimci olurum

indirdiklerimin hepsi çalıştı şu ana kadar biraz daha indireceğim internet yavaşladı kotayı aştım

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
indirdiklerimin hepsi çalıştı şu ana kadar biraz daha indireceğim internet yavaşladı kotayı aştım

Bende soyle sinirsiz ama limiti asinca yavasliyor o yuzden cep telefonunun wifiyi gece acip indiriyorum wifi modem o konuda cok isime yaradi

usta 9mm link ölü yenisini atabilir misin o oyun kaldı tek indiremediğim

Mexelina

Üye
tekrardan soracam kusura bakma; ben paylaştığın oyunlardan Wild Blood apk indirdim sonra Data indirdim ikisinin içindede aynı dosyalar vardı, apk kurdum, diğer oyun dosyasınıda tarif ettiğiniz sdcard/Android/obb/ attım oyun açılmıyor?
apk'nın içindeki apk kurup, data'nın içindeki dosyayımı obb/ dosyasına atacam? tam tarif edersen çok menmun olurum SAYGILAR...

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

usta 9mm link ölü yenisini atabilir misin o oyun kaldı tek indiremediğim

güncelledim

- - - Eklendi - - -

önce apkyı kur ama çalıstırma kaydete bas sonra datayı sdcard/Android/obb/ de oyunun adının yazdığı klasore atıcaksın o klasorun icindede aynı adı tasıyan sonu .obb olarak biten dosya olucak boyle yaptıktan sonra oyunu calıstır internet kapalı olsun bunları yaparken

Ellerin dert görmesin, emeğine sağlık

NOVA 3 Hi Level HLV T704 kaldirirmi ?

lyon_69

Üye
Güzel paylaşım yanlız oyunların resimleri olsaydı daha iyi olurdu