MEGASTRY
Üye
-
Konu Sahibi
-
Starfront Collision HD oyununu bulup paylaşırsan çok sevinirim. Saygılar...
gangster vegasın datasını tam kopyalayacekken hata veriyor ne yapıcam usb bağlantısı kesilmiş diyor halbuki pcdede teldede bağlı gösteriyor
gpk yı nasıl acıyoruz ya bu nasıl paylaşımdır hiç acıklama yok !!!
Rardan çıkarıp atiyordum olmuyordu bende kök klasöre atıp telefondan dosya yöneticisi kullanıp obbye attım çözüldü sanırım romdan kaynaklı ilginiz için teşekkür ederim çok yararlı konu.paylaşıcağım
- - - Eklendi - - -
çok ilginç bir sorun dosyayı rardan çıkarıp mı atıyorsunuz yoksa direk rardan telefonamı çıkartıyorsunuz ?
Rardan çıkarıp atiyordum olmuyordu bende kök klasöre atıp telefondan dosya yöneticisi kullanıp obbye attım çözüldü sanırım romdan kaynaklı ilginiz için teşekkür ederim çok yararlı konu.
indirdiklerimin hepsi çalıştı şu ana kadar biraz daha indireceğim internet yavaşladı kotayı aştım
usta 9mm link ölü yenisini atabilir misin o oyun kaldı tek indiremediğim
tekrardan soracam kusura bakma; ben paylaştığın oyunlardan Wild Blood apk indirdim sonra Data indirdim ikisinin içindede aynı dosyalar vardı, apk kurdum, diğer oyun dosyasınıda tarif ettiğiniz sdcard/Android/obb/ attım oyun açılmıyor?
apk'nın içindeki apk kurup, data'nın içindeki dosyayımı obb/ dosyasına atacam? tam tarif edersen çok menmun olurum SAYGILAR...
NOVA 3 Hi Level HLV T704 kaldirirmi ?
Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?