suskunderbedar3
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aitype klavye denedinmi daha kullanisli.
Markette ucrersiz insirebilirsin
İlgilenip yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim fakat benim aradigim bu klavye degil hani 4.2 de bir klavye vardi nokia telwfonlarinda oluyor ya mesaj klavyesi o sekilde harfler sayilar bitisik yani 1 tusu abcd var 2 efg var o sekil klavyeyi istiyorum 4.2 de vardi o fakat malesef 4,3 te gitti nasil bulurumAitype klavye denedinmi daha kullanisli.
Markette ucrersiz insirebilirsin
.linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google play storede touchpal klavye var bi onu dene istersen ayarlarinda senin dediğin özellikler varİlgilenip yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim fakat benim aradigim bu klavye degil hani 4.2 de bir klavye vardi nokia telwfonlarinda oluyor ya mesaj klavyesi o sekilde harfler sayilar bitisik yani 1 tusu abcd var 2 efg var o sekil klavyeyi istiyorum 4.2 de vardi o fakat malesef 4,3 te gitti nasil bulurum.
İlgilenip yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim fakat benim aradigim bu klavye degil hani 4.2 de bir klavye vardi nokia telwfonlarinda oluyor ya mesaj klavyesi o sekilde harfler sayilar bitisik yani 1 tusu abcd var 2 efg var o sekil klavyeyi istiyorum 4.2 de vardi o fakat malesef 4,3 te gitti nasil bulurum
Google play storede touchpal klavye var bi onu dene istersen ayarlarinda senin dediğin özellikler varİlgilenip yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim fakat benim aradigim bu klavye degil hani 4.2 de bir klavye vardi nokia telwfonlarinda oluyor ya mesaj klavyesi o sekilde harfler sayilar bitisik yani 1 tusu abcd var 2 efg var o sekil klavyeyi istiyorum 4.2 de vardi o fakat malesef 4,3 te gitti nasil bulurum.
İlgilenip yardimci oldugunuz icin tesekkur ederim fakat benim aradigim bu klavye degil hani 4.2 de bir klavye vardi nokia telwfonlarinda oluyor ya mesaj klavyesi o sekilde harfler sayilar bitisik yani 1 tusu abcd var 2 efg var o sekil klavyeyi istiyorum 4.2 de vardi o fakat malesef 4,3 te gitti nasil bulurum
Cok makbule gecer tesekkur ederimT9 klavye diyorsun bende symbiandan ilk gectigimde onu kullanmak istedim ama androiddeki hhaline alisamadim.
Biraz arastirmak lazim bulursam eklerim konuya
Bi deniyim bakalim tesekkur ederim bu arada kardesim hakkini helal et yordum seniGoogle play storede touchpal klavye var bi onu dene istersen ayarlarinda senin dediğin özellikler var
link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
RESiM
İse yaramaz be hocam o zamanYanliz bu klavyerinde isini gorecegini sanmam turkce olayi t9 da sorun olur
Eyw sagolasin hocam suan indiriyorum umarim is gorur bu klavye canimi cok sikiyo sirf bu yuzden 4.2 romu yuklemeyi bile dusundum ama sayac sikinti tel garanti disi olurBi deniyim bakalim tesekkur ederim bu arada kardesim hakkini helal et yordum seni
Rica ederim ben aliştim artik yorulmayaHakkim helal olsun
Tesekkur ederim hocam fakat dier arkadasin versigi linkteki klavye 10 numara valla tekrardan teşekkur ederim yordum seniDostum ekte ki klavyeyı kullanabilirsiniz tam istediğin gibi markette de güzel temaları mevcut
Klavye yi ve türkçe eklentısını yükle ayarlar dan t9 klavyeyı seç
Hocam çok sağol Allah razı olsun on numara klavye aradığım in kat kat üstü üstü tekrardan teşekkür ederimGoogle play storede touchpal klavye var bi onu dene istersen ayarlarinda senin dediğin özellikler var
link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
RESiM
Tesekkur ederim hocam fakat dier arkadasin versigi linkteki klavye 10 numara valla tekrardan teşekkur ederim yordum seni
Hocam çok sağol Allah razı olsun on numara klavye aradığım in kat kat üstü üstü tekrardan teşekkür ederim
Tesekkur ederim hocam fakat dier arkadasin versigi linkteki klavye 10 numara valla tekrardan teşekkur ederim yordum seni
Hocam çok sağol Allah razı olsun on numara klavye aradığım in kat kat üstü üstü tekrardan teşekkür ederim
Dostum ekli dosya nasil yapiliyorDostum ekte ki klavyeyı kullanabilirsiniz tam istediğin gibi markette de güzel temaları mevcut
Klavye yi ve türkçe eklentısını yükle ayarlar dan t9 klavyeyı seç
Dostum ekli dosya nasil yapiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?