Samsung Galaxy S4 Icin Android 4.3 Jelly Bean Geldi...

Sponsorlu Bağlantılar

storovi

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 Icin Android 4.3 Jelly Bean Geldi...
Merhaba arkadaslar,
an itibariyle android 4.3 gelmis bulunuyor.Almanyada oturuyorum ve Türkiye icin yayinlanma tarihinide bilmiyorum.Henüz kurdum ve inceliyorum.Arayüz degisikligi pek yok gibi.KNOX(171 mb.) güvenlik yazilimi var extradan indiriliyor.Inceledikce bilgilerimi sizlerle paylasacagim.Iyi forumlar...

• Beğen
Tepkiler: Nextman, Buğra ve 53cc

Samet.25

bilgi için tessekkürler

• Beğen
Tepkiler: storovi
serdar_gs

serdar_gs

Üye
s4 kullanan arkadaşlar için hayırlı uğurlu olsun biz unutulduk artık adımız bile geçmiyor sağolsun samsung :box

• Beğen
Tepkiler: storovi ve Samet.25
szqn55

szqn55

Üye
aynen :D

AtalayAlperen16

AtalayAlperen16

Üye
az önce benim jelly bean e güncelleme geldi

enterneoll

enterneoll

Üye
i9500 mı yoksa 9505 mi kullanıyorsunuz ve hayırlı olsun

• Beğen
MaxiHan

MaxiHan

Üye
4.4 cikiyor yav ne 4.3 u :D (bu arada konu yeri yanlis, burada kalmasini istersen s4 icin ekini eklemelisin)

enterneoll

enterneoll

Üye
bende 1 an türkiye cihazlara geldi dedim şaşırdım hayırlı olsun benchmarklarda performans artmış genel kullanım ve batarya nasıl yazarsanız seviniriz

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve storovi
Invoke

Invoke

Üye
Hayırlı olsun :)
Konu başlığına, S4 için yazarsanız güzel olur :oke:

• Beğen

storovi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Android 4.3 izlenimlerimi aktariyorum,kamerayi ilk actiginizda otomatik firmware update oluyor biraz beklemeniz gerekiyor,okuma modu var yani e-book yada benzeri seyleri okumada sadelik,wlann iyilestirme olmamis cünkü bende hala kopmalar oluyor.Yalniz KNOX u sirket isleri icin kullanmanizi tavsiye ederim tam güvenlikli yani telefon icinde baska güvenli bir telefonunuz oluyor samsung bu yazilimda cok iddali ve kendi güvenli yazilimlari var indirilebiliyor.Bateri süresi cok iyi,1.gün bitti ve full kullandigim halde(internet,sms,telefon etme vs.) hala yarida.

furkann20

furkann20

Üye
S 3 ve note 2 kullanıcıları çıldırmış durumunda.....

Kontrol

Kontrol

Üye
S3 için güncelleme gelmezse yeni almış olmama rağmen gider düz i4 alırım. Daha da samsungun adını anmam. davosa da gelmem :P

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ekimde gelecek dediler evet s4 için geldi ama sammobileyi açıyorum s3 adı bile geçmiyor artık varsa yoksa s4-note3 ve gear. Her sene telefon alacaz herhalde ayıp ediyo samsung.

Bu arada lte olmayan normal s4 içinde 4.3 resmi olarak gelmiş.

• Beğen
Tepkiler: storovi ve caglar b
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Acele etmeyin arkadaşlar(s3 kullanıcılar ı) adamların açıklaması ekim, Kasım aylarında s3 e güncelleme verileceği, eğer ki vermezler ise o zaman sitem ederiz samsung a :oke:

Invoke

Invoke

Üye
S4'ün S3den önce alması mantıklı diye düşünüyorum, bu yıl içinde gelir S3'e de... Rahat olun :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Abi acele etmeyi bıraktım ben şahsen beklemiyorumda artık 4.1.2 ile özdeşleştim. Hemde samsunga verdiği sözlerden dolayı güvenmiyorumda artık. 4.2.2 verilecek donanıma bağlı olmayan tüm özellikler verilecek dediler. Fasa fiso çıktı. Pek umudum yok artık. Elbet verecek ama o zamanda çoğu özellikleri yine vereceğini sanmıyorum.

romaryu

Üye
Samsungdan s3 ve not2 için açıklama geldi önümüzdeki ay yani Kasım ayında S3 güncelleme gelecek aralıkta ise note 2 için çünkü note2 ye spen ve diğer özelliklerin entegrasyonu zaman alıyor oyalıyor işte eninde sonunda güncellemeyi vereceksin ss insanları bekletmeden versen

Üst Alt