Tavsiye Samsung Galaxy S4 Güncelleme Geldi 1.1 GB

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 Güncelleme Geldi 1.1 GB
Gençler başlıkta yazdım olayı. Tam üniversiteden çıktım güncelleme geldi. 1.1GB. Yaklaşık 1 hafta elimde internet olmayacak. Birisi yapsında baksın Android 5.0 mı?

hikmet366

hikmet366

Üye
Evet Android 5.0 Güncelleme Gelmiştir Galaxy S4 Cıhazına

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Hadi hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: hikmet366

GURUR06

Üye
Miniye gelicekmi acaba

GURUR06

Üye
testleri geçemediği için iptal edilmiş

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Bende yükledim tasarımdan başka birşey yok yeni güncellemede. Yeni özellik falan yok

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tasarım dediğin yani yeni arayüz oluyor. Başka ne özellik bekliyordunuz? Yeni modelde bulunan kamera yazılımını verecek değil sonuçta samsung bu. Bence sırf beyaz klavye için güncellenir.

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Yani ne bilim bazı yazılım özelliklerini güncelleyebilirdi. Mesela ultra güç tasarrufu gibi...
Garantisi bittiği halde bu güncellemeyi bekliyordum. Boşuna beklemişim. CyanogenMod yükleme zamanı gelmiş :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yani ne bilim bazı yazılım özelliklerini güncelleyebilirdi. Mesela ultra güç tasarrufu gibi...
Garantisi bittiği halde bu güncellemeyi bekliyordum. Boşuna beklemişim. CyanogenMod yükleme zamanı gelmiş :)
Şahsen samsung cihazlarına saf Android yüklemeyi hiç mantıklı bulmuyorum. O kadar sensör özellikle temassız görünüm çöpe gidiyor

kralberk13

kralberk13

Üye
yani sırf klavye için gelmişse 1.1 gb çok fazla bence :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Komik olmayın arkadaşlar :D sadece beyaz klavye gelir mi sürüm değişti Gidin Bakin google'dan lollipop ile kitkatın farklarını. ;)

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Şahsen samsung cihazlarına saf Android yüklemeyi hiç mantıklı bulmuyorum. O kadar sensör özellikle temassız görünüm çöpe gidiyor
Valla ben aldığımdam beridir 1 tanr özelliğini kullanmadım. Boş yere almışım.

kralberk13

kralberk13

Üye
:dance:

fosforr

Üye
Beyler güncellemeden sonra soundalive problemi yaşayan var mı benim gibi?

kaduri899

Üye
Ben rusya romu kurup eski haline döndürmüştüm şimdide güncelleme bana gelmedi.

Üst Alt