Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeSamsung Galaxy S4 Güncelleme Geldi 1.1 GB
Sponsorlu Bağlantılar
ahmetsuha525000
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 Güncelleme Geldi 1.1 GB
Gençler başlıkta yazdım olayı. Tam üniversiteden çıktım güncelleme geldi. 1.1GB. Yaklaşık 1 hafta elimde internet olmayacak. Birisi yapsında baksın Android 5.0 mı?
Bende yükledim tasarımdan başka birşey yok yeni güncellemede. Yeni özellik falan yok
teknolojibaronu
Üye
Tasarım dediğin yani yeni arayüz oluyor. Başka ne özellik bekliyordunuz? Yeni modelde bulunan kamera yazılımını verecek değil sonuçta samsung bu. Bence sırf beyaz klavye için güncellenir.
ahmetsuha525000
Üye
Konu Sahibi
Yani ne bilim bazı yazılım özelliklerini güncelleyebilirdi. Mesela ultra güç tasarrufu gibi...
Garantisi bittiği halde bu güncellemeyi bekliyordum. Boşuna beklemişim. CyanogenMod yükleme zamanı gelmiş
Yani ne bilim bazı yazılım özelliklerini güncelleyebilirdi. Mesela ultra güç tasarrufu gibi...
Garantisi bittiği halde bu güncellemeyi bekliyordum. Boşuna beklemişim. CyanogenMod yükleme zamanı gelmiş