escape72
Üye
-
Konu Sahibi
-
Normal Bişeymiş Gibi Görünüyor.Bazı Telefonlar Çok Zoom Yapmaz Yapsana Netlemez Başka Program Dene Mağazadan.Belki Onlar Yakınlaştırır.
Mesela Nokia 808de Düşük Mplik Resimlere Atıyorum 1 Mplik Bir Resme Zoom Yapamıyordunuz Cihaz Yaptırmıyordu.Min 4 5 Mp lik Resimleri Yakınlaştırıyodu.1 Mplık Resimler İçin Program Kullanmak Zorunda Kalıyordum.Galeriden mi kaynaklanıyor diyorsunuz?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mesela Nokia 808de Düşük Mplik Resimlere Atıyorum 1 Mplik Bir Resme Zoom Yapamıyordunuz Cihaz Yaptırmıyordu.Min 4 5 Mp lik Resimleri Yakınlaştırıyodu.1 Mplık Resimler İçin Program Kullanmak Zorunda Kalıyordum.
Peki Orjinal Boyutmu? Whatsappdan Filanmı Atıyorsun Orjinalını At Birde Orjinalını PCde Paintte Aç Yeniden Boyutlandır 2 3 Mplik Bir Resim Yap Tele Atıp Dene Birde ÖyleHayır kardeş olayı anlamadınız sanırım. Fotoğrafları başka telefona attığımda çok net ancak bu telefona attığımda duvar kağıdı falan yaptığımda netleşmiyor bulanık oluyor
Peki Orjinal Boyutmu? Whatsappdan Filanmı Atıyorsun Orjinalını At Birde Orjinalını PCde Paintte Aç Yeniden Boyutlandır 2 3 Mplik Bir Resim Yap Tele Atıp Dene Birde Öyle
İşte S4 Zoom Layarak Alıyordur Resmi.Bende Sana Diyorumki O Resmi Paintte Aç Yeniden Boyutlarıp Mpsini Düşür Kaydet Öyle At Dene TeldeHocam orijinal boyut canon makine ile çekilmiş 4.5 mb boyutunda atıyorum bilgisayardan usb kablo ile ama sonuç aynı
Galaxy S4 de son güncellemeden sonra galeri de bu sorun çıktı. Play store dan başla galeri uygulaması indirip kullanabilirsiniz.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuna bir göz atın: "QuickPic Gallery"
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?