Samsung Galaxy S4 FM radyo özelliği yokmu?

Sponsorlu Bağlantılar

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 FM radyo özelliği yokmu?
Arkadaşlar bazı konularda Samsung Galaxy S4 FM radyo özelliğine
sahip değil diye okudum!!
Bu gerçekmi?
Eğer gerçek olsa neden koyulmadi?

Invoke

Invoke

Üye
S4ü bilmiyorum ama bazı telefonlar da yoktu zaten, artık pek gerek görülmüyor heralde. Youtube'u var Tunein'i var :D Millet fm radyoya girince yetmiyor daha afilli olması lazım :P

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
yok kardes

- - - Eklendi - - -

nedeni ise insanların çoğu artık sanal alemdeki radyolardan müzik dinliyormuş o nedenle gerçi bende öyle yapıyorum :)

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
    Konu Sahibi
S4ü bilmiyorum ama bazı telefonlar da yoktu zaten, artık pek gerek görülmüyor heralde. Youtube'u var Tunein'i var :D Millet fm radyoya girince yetmiyor daha afilli olması lazım :P

Eğer internet paketi yoksa ne yapmali? :D

ANIL

ANIL

Admin
Evet dahili FM Radyo bulunmuyor. Bu konuda Samsung'un açıklaması şu şekilde "Araştırmalarımız, dijital yayıncılığa olan ilginin arttığını gösteriyor. Bu artış, özellikle sosyal ağlardaki ve YouTube kanallardaki müziklerde gözleniyor. Ürünlerimizin amiral gemisi modelleri, dijital içerik tüketen, modern bilgi tüketim biçimlerini ve kanallarını kullanan müşterilerimize odaklanmaktadır."

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Ürünlerimizin amiral gemisi modelleri, dijital içerik tüketen, modern bilgi tüketim biçimlerini ve kanallarını kullanan müşterilerimize odaklanmaktadır."

Turkiye tvleri bile analog yayini kesiyor komple dijitale geciyolar.
Radyo tv bedavaydi her eve giriyodu yakin zamanda hepsi parali olacak (dolaylida olsa)

skywalker06

skywalker06

Üye
s4te radyo özelliği yok samsung koymadı

Üst Alt