Samsung Galaxy S4 Android'li olmayacak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 Android'li olmayacak mı?
Samsung önümüzdeki yılda yaklaşık 400 milyon akıllı telefon satmayı planlıyor. Şirket 2013 yılında değişik işletim sistemleri ile akıllı telefonlar piyasaya sürecek. Yeni gelen haberlere göre Samsung Android ve Windows Phone mobil işletim sistemlerinin yanı sıra Intel'in geliştirdiği Tizen mobil işletim sistemi ile çalışan akıllı telefonlarla da kullanıcıların karşısına çıkacak.

Samsung'un fan sitesi Sam mobile, şirketin Tizen veya Android mobil işletim sistemi ile çalışacak bir sonraki amiral gemisi GT-I9500 model numaralı akıllı telefonu teyit etti.

Söylenenlere göre I9500 numaralı model akıllı telefon Galaxy S4 olabilir. Bu modelin Galaxy S4 olabileceğini düşünmeye neden olan sebep ise Galaxy S3 modelinin I9300 model numarası ile gelmiş olması. Çünkü Güney Kore'de 4 rakamı uğursuz sayıldığından I9400 numarası atlanıp direk I9500 numarasının kullanılacağı düşünülüyor. Hatta aynı nedenden dolayı bir sonraki amiral gemisinin adının Galaxy S4 olma ihtimali de düşük görünüyor.

Bu haber Android hayranlarını üzebilir ama Samsung, Tizen mobil işletim sistemi ile çalışan bir Galaxy S4 üzerinde çalışıyor olabilir.

Hangi işletim sistemi ile geleceği belli olmasa da Samsung'un GT-I9500 ve GT-I9505 model numaraları ile iki yüksek özellikli akıllı telefon test ettiği kesin. Model numaraları tam olarak aşağıdaki gibi:

Model: GT-I9500

I9500XXALL1/I9500OXAALL1/I9500XXALK3

Model: GT-I9505 (Muhtemelen LTE sürümü)

I9505XXALL1/I9505OXAALL1/I9505XXALK7

Kaynak: TeknolojiOku

• Beğen
Tepkiler: smh60

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Tizenle gelirse üzücü olur gerçekten :( + haber için sağolun :tşk:

Kerim.

Kerim.

Üye
Oyle sey mi olur tabiki android

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Haber için :tşk:

smh60

smh60

Üye
Haberr için teşkkürler eğer Android olmazsa bence güzel olmaz

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Evet ama s3 kullanicisi olarak tizenle gelmesini isterim cunku s4 tizenle gelirse s3 e daha ileride guncelleme gelmesi daha rahat olur. :rica:

- - - Eklendi - - -

:hmmm sende haklısın + Androidle gelmesi durumunda, S3'ün satışına bir darbe olur, ama S4'ün satışıda çok iyi olur androidle gelirse, amaaa Tizenle gelmesi durumunda sektöre yeni bir işletim sistemi gelir çokluluk olur :bilmm hayırlısı olsun yani :tebessüm:

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Aynı Nokıa nın n8 Symbiandan n9 Megoo ya Atak Yapması Gibi Haber + Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ayran3883
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Tizen için S IV çok mantıklı olmaz. Asılsız haber bence

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm sende haklısın + Androidle gelmesi durumunda, S3'ün satışına bir darbe olur, ama S4'ün satışıda çok iyi olur androidle gelirse, amaaa Tizenle gelmesi durumunda sektöre yeni bir işletim sistemi gelir çokluluk olur :bilmm hayırlısı olsun yani :tebessüm:

Hayirlisi tabii :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Aynı Nokıa nın n8 Symbiandan n9 Megoo ya Atak Yapması Gibi Haber + Teşekkürler

:rica:

- - - Eklendi - - -

Tizen için S IV çok mantıklı olmaz. Asılsız haber bence

Asilsiz veya degil bilemem kardesim. Haberi gordum paylasayim dedim :tebessüm:

Kerim.

Kerim.

Üye
Evet ama s3 kullanicisi olarak tizenle gelmesini isterim cunku s4 tizenle gelirse s3 e daha ileride guncelleme gelmesi daha rahat olur. :rica:

- - - Eklendi - - -

Kesin bisey diyemeyiz :ehe
Ben derim:Dandroid olacak:ehe

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
tizen ise yukardaki bar neden androidin barı

rapman

rapman

Üye
tizen olayı olabilir de haberde büyük saçmalıklar var.

skywalker06

skywalker06

Üye
Aynı haberi başka sitede okudum orda öyle bişey demiyordu ayrıyetten tizen ve windowslu telefonlar üretecek diyordu s4 androidsiz olsa galaxy s4 adını almaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt