samsung Galaxy S4 Active

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
samsung Galaxy S4 Active
arkadaşlar arkadaşım s4 active almak istiyor bu telefon suda geçirmiyormuş s4 le özellikleri aynımı s4 te ne varsa bundada varmı şimdiden :tşk:

- - - Eklendi - - -

Yalnız biz bu telefonu Türkiyede bulamadık Türkiyede yokmu

ShadyShady

ShadyShady

Üye
Ozellikleri ayni degil dostum s4ten asagi bir telefon haberin olsun illa su gecirmez bir seyler istiyorsa xperia z ya da zl ya da en son sey yemi cikan z1i beklesin :)

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
internetten baktım videolarda aynı diyor ama bu telefon Türkiyede varmı

ShadyShady

ShadyShady

Üye
Turkiyede olmasi lazim ama kamerasi 8 mp ekran amoled hd degil

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
anladım hiç mağazalarda bulamadık s4 ü istemiyor active istiyor nerden buluruz fiyat nedir

ShadyShady

ShadyShady

Üye
Arkadasim google a s4 active fiyat yaz internet alisveris sitelerinde var aveadada var arkadas asagida bahsetmis ama degmez diyorum bana sorarsan note 2 kullanicisi olarak :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
anladım hiç mağazalarda bulamadık s4 ü istemiyor active istiyor nerden buluruz fiyat nedir
Anıl avea da var bildiğim kadaryıla ama sürekli saha çalışanı yani tehlikeli iş yapmıyorsa gerek yok bence tanıtımların olduğu şu günlerde fiyatlar zaten gerileyecek daha farklı modellere bakarsa daha iyi olur

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
sait abi avea o fiyatamı veriyor telefonları bende diyorum başka alalım diye ama dinlemiyor

ShadyShady

ShadyShady

Üye
En ucuzu 1.500mus baktimda telpa garantili dedigim gibi buna degmez bence arkadasin biraz s4 hayrani sanirsam da bence hayal kirikligina ugrar bunu alinca :) su gecirmez diyorsa sony derimmm :)

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
ikna etmeye çalısıcam fiyatlar s4 serisinin inermi yani

ShadyShady

ShadyShady

Üye
Inebilirde onu bilemeyiz yani zaten aslinda bu telefinlar o kadar pahali degil yurt disindan getirtenler bilir sadece bizim ulke biraz vatandasinin cebini oksuyo vergisini aliyo mesela nexus 4 1000 tl dolaylarinda satilirken google play desteklenen ulkelerde 199 dolar 8 gb 299 16 gbi satiliyorduda zevk meselesi sonucta arkadasinin kararina da saygi duymak gerek ama degmez o telefona

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
sait abi avea o fiyatamı veriyor telefonları bende diyorum başka alalım diye ama dinlemiyor

Bakmadım ama kim alırsa alsın çevremde yüzlerce kişiye telefon almışımdır.

3 soru sorarım

ihtiyacın ne ?

oyun varmı ?

Bütçen nedir ?

Bunların hepsi zaten gereken modeli seçmekte nokta atışı yaptırır insana.

• Beğen
Tepkiler: Joker ve ShadyShady
Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
bencede kaba ama tuşları hele sanal neyine yetmiyor

- - - Eklendi - - -

sait abi benim telefonuma turkcell bakım yaptı ne yapmış olabilir

Üst Alt