Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung Galaxy s3
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pessimisthqn
Üye
Konu Sahibi
Samsung Galaxy s3
arkadaşlar samsung galaxy s3 almak istiyorum fakat kafam çok karışık tavsiye edermisiniz htc ve iphone 5 kafamı çok karıştırıyor lütfen yardımcı olun bu kadar para veripte kötü telefon almak istemiyorum
enterneoll
Üye
emin ol alınca iyiki almışım diyiceksin
pessimisthqn
Üye
Konu Sahibi
inşallah öyle olur alırken dikkat etmem gerekn bişeyler var mı acaba
enterneoll
Üye
pek yok aslında ama tuşlara bas bir sorun varmı kontrol et gerçi kimsenin başına gelmedi ama hepsine 1-2 kere bas düzgün çalıştığından emin ol bide aldığın yer güvenilir olsun
arkadaşlar samsung galaxy s3 almak istiyorum fakat kafam çok karışık tavsiye edermisiniz htc ve iphone 5 kafamı çok karıştırıyor lütfen yardımcı olun bu kadar para veripte kötü telefon almak istemiyorum
hangisini alırsan al iyidir merak etme iphone 5 e para verme xperia serisinin güzel telefonları çıkıyor onlarada bak s3de iyidir
pessimisthqn
Üye
Konu Sahibi
çokteşekkür ederim sanırım doğru tercih samsungun kendi bayisinden alıyorum.
ldg
Üye
arkadaşlar (konuyla alakası yok şimdiden bağışlayın) bişey soracam japonyada galaxy s3 fiyatı ne kadar ? getirmeye kalksam , kaça mal olur? tavsiye eder misiniz?