samsung galaxy s3 tutanlar root ve rom atanlar kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

sat s3 al

sat s3 al

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s3 tutanlar root ve rom atanlar kulübü
başlıkta belirttiğim gibi konuşacağımız bir konu tartışacağımız bir konu

not :telefonunuza herhangi brick olma vb şeylerden maxicep ve ben sorumlu değilim

jongass

Üye
Firsat buldukca ve canim sıkıldıkça rom atiyorum, rootu da stock roma dönünce atiyorum haliyle. Stabilite-Akicilik-Batarya performansini bir arada bulunduran bir rom goremedim daha. Pil konusunda iyiyse bile bi sure sonra sistem sisip agirlasiyor cekilme dert oluyor. Batarya performansindan feragat ettim, cyanogenmod kurdum kafam rahat :D

padisah_58

padisah_58

Üye
Dn4 romgayet hoş hızlı şarj olayı güzel. Tavsiye ederim

bdurur

Üye
Stok 4.3 rom kullanıyorum, rootsuz. Cynagenmod'u denedim ama ısınamadım biraz orjinal takıntısı var bende. Gereksiz bulduğum bazı uygulamaları devre dışı bıraktım. Sadece kafama takılan geçen hafta eşimin kullandığı s3 mini telefona kernel güncellemesi geldi fakat s3'te hareket yok. Bu sessizlik insanın sinirini bozuyor. Güncelleme desteğinin kesilmiş olması çok saçma. Üst modellere geçmememin tek nedeni ise Fm radyonun s3'ten sonra kaldırılmış olması. Ben radyosuz yapamayan biriyim ve benim için fm radyo olmazsa olmaz. Bu yüzden s3'te ısrar ediyorum.

trsword52

trsword52

Üye
Arkadaşlar bana S3 demeyin valla çok çektim ben bu cihazından imkanı olan fazla takılmasın.

sat s3 al

sat s3 al

Üye
    Konu Sahibi
şu an blekota note 5 kulanıyorum kafam rahatt
lütfen herkess yazsın

Üst Alt