samsung galaxy s3 touch focus??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s3 touch focus??
arkadaşlar merhaba telefonda kamera benim için önemli mesela c6-01 aldım auto focus yok her yerde karşıma çıkıyo yakına hiçbirşey çekemiyorum şimdi değiştiricem sony almak istiyorum ama bir tülür gelmedi modelleri türkiyeye sony xperia acro s istiyodum gelmedi şimdi sont xperia v yada samsung s3 alıcam istediğim bir özellik touch focus ekranda dokunduğunuz yere odaklanması sonyde bu var biliyorum ancak samsungta sadece videoda var diye biliyorum fotoğraf çekimindede varmı bilmiyorum bilen varsa yardım ve tavsiyelerinizi bekliyorum??

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Samsungda gs3 de fotoğraf çekerken hem otamatik hemde manuel odaklama var kardeşim ; ama fotoğraf için alacaksan eğer gs3 tavsiye etmem. Video çekimi güzel iken fotoğraf çekimi berbat cihazın :(

cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyen nedir?

badmus

badmus

Üye
Samsungda gs3 de fotoğraf çekerken hem otamatik hemde manuel odaklama var kardeşim ; ama fotoğraf için alacaksan eğer gs3 tavsiye etmem. Video çekimi güzel iken fotoğraf çekimi berbat cihazın :(

galaxy s3 un fotograf cekiminin berbat oldugu fikrine nerden kapıldın? sgs3 kullanicisi olarak gayet guzel buluyorum fotograf cekimini

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
S3 yada One X almanızı öneririm. Hatta maddiyat sorun değilse İphone 5 yada One X+ bile olabilir. Bu arada Lumia 920'yide tavsiye ederim.

zappinger

Üye
abartmayın ama dikkatli baktınız mı onex in ki daha iyi

aleranol

aleranol

Üye
galaxy s3 un fotograf cekiminin berbat oldugu fikrine nerden kapıldın? sgs3 kullanicisi olarak gayet guzel buluyorum fotograf cekimini

sanırım başka telefonlarla karşılaştırmadın. çünkü bende karsilastirana kadar c7 iyi derdim. vasat olmasa bile iyi denilemez bence ortalama bir kamera s3un kamerası.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Acaba kullandığım telefon olabilirmi ? Elinizde s3 var diye insanları yanlış yonlendirmeyin. Benim elimde hem gs3 hemde nokia n8 var ikislnide kullanmaktayım , s3 un çekmiş olduğu fotoğrafları telefon ekranından bakarsanız sizi yanıltır! şöyle bir ornekte verebilirim size ; evde cocuklarımın resimlerini cekerim devamlı , n8 ile fotograf cekerken cocuklara karısmam ; ister kossunlar ister zıplasınlar cekilen fotograflar her zaman guzel olur ama sgs3 ile cekecegim zaman cocuklarıma sabit durun uyarısı verip oyle fotograf cekerim ama fotograflar s3 de genelde fulu olur ve ben bu cektigim fotograflara 102 ekran tv den bakarım. S3 de odaklanma gercekten kotu kardesim kullandıgım cihazı bana anlatma. Video cekimi tatmin edici ; video cekimine hic bir sey demem. İyi forumlar dilerim......

cintrikus

cintrikus

Üye
    Konu Sahibi
ya açıkçası nokiadan sıkıldım biraz android denemek istiyorum ama bu sırlar herşey üstüste çıkıyo s3 düşünüyodum bu kamera olayından şikayet eden başarısız bulan çok insan var ancak one x ten herkes övgüyle söz ediyor olumsuz konuşulan tek yanı kamerasının dışarı çıkıntılı olması oda kılıfla halledilebilen bir sorun sanırım one x alıcam hiç aklımda yokken nerden geldiyse içime sindi yada biraz daha bekleyip sony neler getircek ona bakıcam

aleranol

aleranol

Üye
sonunun sar değeri yüksek. alicaksanda onex+i bekle bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...