MasteLaa Üye >Pessimistic.' Alıntı: sen bunu yazmisin; Ayni yil bile cikmayan iki cihaz zaten irakin fark olsun 4s ile onex ve s3 mucadele ediyor su an bende bunu yazdim; gercekler acidir yani 4s hala 4 cekirdekli telefonlarla mucadele ediyor ve bu androidin aci gercegi ama demek istedigimi anlayamamissin sasirmadim anlamamana Genişletmek için tıkla ... iOS bu yüzden 1 numara abim
>Pessimistic.' Alıntı: sen bunu yazmisin; Ayni yil bile cikmayan iki cihaz zaten irakin fark olsun 4s ile onex ve s3 mucadele ediyor su an bende bunu yazdim; gercekler acidir yani 4s hala 4 cekirdekli telefonlarla mucadele ediyor ve bu androidin aci gercegi ama demek istedigimi anlayamamissin sasirmadim anlamamana Genişletmek için tıkla ... iOS bu yüzden 1 numara abim
>Pessimistic. Üye MasteLaa' Alıntı: iOS bu yüzden 1 numara abim Genişletmek için tıkla ... iostaki optimizasyonu android yapmadikca ios king olacak
MasteLaa' Alıntı: iOS bu yüzden 1 numara abim Genişletmek için tıkla ... iostaki optimizasyonu android yapmadikca ios king olacak
DiaBLoS Admin Türe' Alıntı: Simdi surekli bir laf atiyoruz ama bir cihaza , surekli kotuluyorsunuz bu bir moda yakismiyo kusura bakmayin istek,tercih ve zevke gore telefon vardir uygun degilse almazsin olur biter bu kadar basit - - - Eklendi - - - Bilmem belki Genişletmek için tıkla ... Şahsi yorumumu yapıyorum ben ... Katılırsın ya da katılmazsın olur biter . Bu kadar basit ...
Türe' Alıntı: Simdi surekli bir laf atiyoruz ama bir cihaza , surekli kotuluyorsunuz bu bir moda yakismiyo kusura bakmayin istek,tercih ve zevke gore telefon vardir uygun degilse almazsin olur biter bu kadar basit - - - Eklendi - - - Bilmem belki Genişletmek için tıkla ... Şahsi yorumumu yapıyorum ben ... Katılırsın ya da katılmazsın olur biter . Bu kadar basit ...
4PuNiSHeR Üye 4S,S3 ve One X ile mi mücadele ediyor ) 4S gitsin önce S2'yi geçsin sonra S3 ve One X'e kafa tutabilir
4S,S3 ve One X ile mi mücadele ediyor ) 4S gitsin önce S2'yi geçsin sonra S3 ve One X'e kafa tutabilir
MrCommanDTr Emekli Yönetici 4PuNiSHeR' Alıntı: 4S,S3 ve One X ile mi mücadele ediyor ) 4S gitsin önce S2'yi geçsin sonra S3 ve One X'e kafa tutabilir Genişletmek için tıkla ...
4PuNiSHeR' Alıntı: 4S,S3 ve One X ile mi mücadele ediyor ) 4S gitsin önce S2'yi geçsin sonra S3 ve One X'e kafa tutabilir Genişletmek için tıkla ...
lolaman Üye Demekki dünyada bu telefonu alacak kadar zengin 19 milyon insan var Not:Beğenmeyenlerde var ama olsun
Demekki dünyada bu telefonu alacak kadar zengin 19 milyon insan var Not:Beğenmeyenlerde var ama olsun
Türe Üye >Pessimistic.' Alıntı: sen bunu yazmisin; Ayni yil bile cikmayan iki cihaz zaten irakin fark olsun 4s ile onex ve s3 mucadele ediyor su an bende bunu yazdim; gercekler acidir yani 4s hala 4 cekirdekli telefonlarla mucadele ediyor ve bu androidin aci gercegi ama demek istedigimi anlayamamissin sasirmadim anlamamana Genişletmek için tıkla ... Kiskisrtmadan duramazsin sen devam et - - - Eklendi - - - bir modla konusmak bu kadar mi itici olur tamam abi sen haklisin , konudan anlamayana bisyler anlatmaya calismak benim hatam.
>Pessimistic.' Alıntı: sen bunu yazmisin; Ayni yil bile cikmayan iki cihaz zaten irakin fark olsun 4s ile onex ve s3 mucadele ediyor su an bende bunu yazdim; gercekler acidir yani 4s hala 4 cekirdekli telefonlarla mucadele ediyor ve bu androidin aci gercegi ama demek istedigimi anlayamamissin sasirmadim anlamamana Genişletmek için tıkla ... Kiskisrtmadan duramazsin sen devam et - - - Eklendi - - - bir modla konusmak bu kadar mi itici olur tamam abi sen haklisin , konudan anlamayana bisyler anlatmaya calismak benim hatam.
papakudioflu Emekli Yönetici Türe' Alıntı: Kiskisrtmadan duramazsin sen devam et - - - Eklendi - - - bir modla konusmak bu kadar mi itici olur tamam abi sen haklisin , konudan anlamayana bisyler anlatmaya calismak benim hatam. Genişletmek için tıkla ...
Türe' Alıntı: Kiskisrtmadan duramazsin sen devam et - - - Eklendi - - - bir modla konusmak bu kadar mi itici olur tamam abi sen haklisin , konudan anlamayana bisyler anlatmaya calismak benim hatam. Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa Üye Türe' Alıntı: Sabir bir yere kadar be abi. Genişletmek için tıkla ... Sabır bir erdemdir,sabır şans getirir,insanlarda nadir bulunur...
Türe' Alıntı: Sabir bir yere kadar be abi. Genişletmek için tıkla ... Sabır bir erdemdir,sabır şans getirir,insanlarda nadir bulunur...
Türe Üye MasteLaa' Alıntı: Sabır bir erdemdir,sabır şans getirir,insanlarda nadir bulunur... Genişletmek için tıkla ... Bendeki pek az
MasteLaa' Alıntı: Sabır bir erdemdir,sabır şans getirir,insanlarda nadir bulunur... Genişletmek için tıkla ... Bendeki pek az