Samsung Galaxy S3 - S3 Mini - S2 - Note 2 - Note - Nexus - Grand - Mali Gpu Lu Tellere Oyunlar Hd

speactor

Üye
açılmayan arkadaşlar oyun apksini tabletteyse sd karta taşıyın sd karttaysa tablete taşıyın açılacaktır

afsdqwe

Üye
Acil yardım edin server sorunu veriyo ne yapmalıyım Xperia p kullanıyorum

seyf03

Üye
Galaxy s3 nasl yapicm blgi alablirmym

Linkler ölmüş tazeleyin lütfen.

rodinatr

Üye
link yenilermisiniz tesekkurler.

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
indirmek için ortadaki kucuk indir logosuna basın icinde dosya boyutu yazıyor

2.566 B/sn - 59,1 KB / 678 MB, 3 gün kaldı 3 gün sonra oynarım artık oyunu Hocam başka biryer yokmuydu upload edeceğin

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
2.566 B/sn - 59,1 KB / 678 MB, 3 gün kaldı 3 gün sonra oynarım artık oyunu Hocam başka biryer yokmuydu upload edeceğin
daha hızlı oması lazım bende daha hızlı bide bu çin siteleri anomim yani yakalanma durumu olmuyor o yuzden cogu kisi kacakları buralarda paylasıyor

- - - Eklendi - - -

kurulum: inen dosya.gpk onun üzerine tıklayıp birlikte aca basmalısın indirdikten sonra winrar programıyla birlikte aca basıcaksın sonra apk cıkıcak o apkyı telefona kurucaksın kurduktan sonra acmıycaksın icinde onun klasoru var o klasoru android klasorunun icindeki obb klasorune atıcaksın daha once datalı oyun kurdunmu bilgin varmı yoksa bilen birisinden yardım almalısın bunları yaparken bilgisayar gerekiyor

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
,

++++++++++++

12kaya35

Üye
Hocam bu gpk değil mi? APK nasıl olcak?

klvy

Üye
eline sağlık

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
Hocam gpk arsiv gibi zip gibi onu winrar programiyla birlikte aca basicaksin

- - - Eklendi - - -

Hocam bu gpk değil mi? APK nasıl olcak?

Hocam gpk arsiv gibi zip gibi onu winrar programiyla birlikte aca basicaksin

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
konuyu yukarı taşıyoruzz +++++

Dead space si indirdim çalışıyor fakat sd kart dosyasını obb değilde android data içine atmamız gerekiyor...