Samsung Galaxy S3 - S3 Mini - S2 - Note 2 - Note - Nexus - Grand - Mali Gpu Lu Tellere Oyunlar Hd

allah razı olsu allah ne muradın varsa versin kardeşim Piranha busines 2 tab sonuç olumlu biraz kasma olabilir ama ona da şükür :-)

s3 e yükledim kusursuz paylaşım eline sağlık ama oyun için aynı şeyleri düşünmüyorum

Ben s3 kullaniyorum hatasiz calisti. Bende fifa 2012 de var ama pes kadar guzel degil.

kardeş bu data dosyasını rardan çıkarıp mı atıyoruz hafıza kartına yoksa arşiv halindemi atıyoruz hafıza kartına

Teşekkürler I9250 cihazım rahatlıkla çalıştırdı

Hepsini yaptim telefon ace yardim edin 3 aydir futbol ariyorum..

nitro_by

Üye
paylaşım için teşekkürler ne zamandır pes arıyordum ( sony xperia go) mali 400 uyumlu.

server not gibi hata alan arkadaşlar: android/obb/com.konami.pes2012/com.konami.pes2012/ yapmadığınızdan emin olun

doğrusu konuda belirtildiği gibi olmalıandroid/obb/com.konami.pes2012/

@nitro_by kardeş o yeşil yaziyi yaptim oyuna giriyorum wifi ile yukle diyorum tam dowloading cikiyor sonra server diyor nolur yardim edin

a2if

Üye
kardeş bendede i9070var yukledim sorunsuz oynuyorum biryerde yanlisin var senin . Yukleyen arkadasa teşekkür ediyorum emeğine sağlık

nitro_by

Üye
@nitro_by kardeş o yeşil yaziyi yaptim oyuna giriyorum wifi ile yukle diyorum tam dowloading cikiyor sonra server diyor nolur yardim edin

eğer dosyayı doğru yola atmış olsa install yazısı çıkar, wifi çıkmaz zaten bi yerde hata yapıyorsundur. tekrar silerek en baştan dene. rar dosyasını bozuk çıkarmış olabilirsin. önce bilgisayara çıkar ve tekrar zip olarak sıkıştır ve telefonda es file explorer kullanarak klasöre çıkart. klasör ismini kontrol et mutlaka olacaktır.

beko3555

Üye
kardes ben ace 2 kullaniyorum hata veriyor the server is not available diyor ne yapmam gerekiyor

s3 mini de sorunsuz çalıştı çook süper ellerine sağlık teşekkürler

Evet ya, sorun oymuş hakikatten. Çalıştı oyun. Cidden gözden kaçırmışım.

partt

Üye
tesekkürler s3'e indirdim sorunsuz çalışıyor

MEGASTRY

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim yorumlar icin cok iyi oyunlar dilerim

Bisey sorucam şimdi ben bunu samsung note 10.1 tabletede yükleye bilirmiyim?

s3 e indiriyorum sonucu yazacağım...